Dacă nu te simţi în stare să i-o spui în faţă, spune-i-o pe mess sau la telefon.
Succes!
Mersi.Chiar a mers
Mă bucur, să fiţi fericiţi!
Si cum a reactionat?
Am ramas amici.Dar nu-i nimic pentru ca am rabdare
bafta in continuare in relatie. Vezi sa nu omori pe cineva
Ar fi o greseala sa-i spui ca o iubesti. Adica nici nu o cunosti inca, abia va salutati sau schimbati doua-trei cuvinte, tu insa "ti-ai dat seama" ca o iubesti...
Apuca-te de vorbeste cu ea, sa o cunosti mai bine, asa iti poti si da seama daca chiar simti ceva profund pentru ea, sau este doar atractie fizica.
Dar, chiar daca nu este nimic intre voi, poti sa-i faci complimente, ca iti place ceva, ce anume, la ea. Si mai mult daca este vorba si de altceva, nu doar de fizicul ei.
Nu ai curaj dar daca vrei sa nu ti-o fure nimeni de sub nas atunci fa-ti un pic de curaj si spune-i ce simti pentru ea
Daca nu ai curaj este bine sa nu practici sporturi extreme. Stai de-o parte pana vine cineva caruia nu ii este teama.
Te duci frumos la ea si zici: " Trebuie sa-ti spun ceva:..." si gata. Daca nu esti sigur pe tine poti sa bagi si un stamp de palinca inainte .
Fata nu ar sta alaturi de tine daca nu te-ar simpatiza, corect?
Oricum tu trebuie sa faci ceea ce crezi ca e bine pentru voi si nu sa astepti ca un geniu sa iti dea raspunsul.
De ce spun asta? Indiferent de toti userii ce ar putea sa iti dea un sfat, daca acestia iti spun sa faci un lucru, tu nu il vei face, te va retine in continuare acea frica, acea teama de esec.
Ce ai spune daca atunci cand ai ajunge in fata ei, i-ai oferi o imbratisare? Poate chiar sa iti formezi un obicei din asta.
Ea va ajunge sa isi puna intrebari si tot odata sa caute raspunsuri.
Totul va fi bine pustiule. Doar continua sa faci ceea ce ai facut pana de curand. Ar fi un mare plus pentru tine, daca ai tine cont de ceea ce ti-am spus cu imbratisarile.
P.S. Gandeste-te la asta ca si cum ai avea un termen limita. Cu cat terenul limita va fi mai mic, cu atat presiunea va fi mai mare asupra ta. Si te va impinge oarecum sa faci acest lucru. O motivatie pentru tine ar fi. Gandeste-te ca altul se poate da la fata pe care tu o placi. Nu ar fi un sentiment intocmai placut. Este acum ori niciodata.
Condu-o acasa. si spune-i : tu pe cine iubesti? Si apoi, sigur o sa te intrbee si ea. dar tu pe cine? Si tu spui: Pe tine
Mare lucru. daca te respinge. Viata merge inainte! Ai incredere
Te duci frumos la un bar inainte, bei 2, 3 sticle de bere si 1 L de vin si dupa ai tupeu si sa o ceri de nevasta
Daca tu chiar o iubesti cu adevarat trebuie sa-ti faci putin curaj sa-i spui.Nu te gandi la lucruri negative...Bafta!
Buna! Iati inima in dinti si sun-o ca asa e mai usor ca nu e in fata ta. Sper sa te fi ajutat. Succes
Teama ta nu este o teama reala! Este doar teama de a nu fi respins, dar daca nu ai sa-i spui nu vei putea niciodata sa afli daca ea chiar tine la tine.Adica poate si ea simte ceva, dar probabil ii este frica si ei sa recunoasca la fel ca tie! Eu iti propun sa o intrebi daca vrea sa iasa cu tine si sa o luati incet..nu sa te duci la ea''Fa vezi k te iubesc!'' asa nu o sa mearga, ba poate ar crede ca o iei la misto! Roag-o sa te insoteasca la o intalnire daca accepta din prima e clar k te place. Apoi scoate-o si la 2-a intalinere si tot asa.o sa vezi k lucrulrile se vor aseza de la sine! NOROC :*
Hai sa-ti spun cum o sa procedezi....1.Mai intai trebuie sa fiti singuri
2.Sa ai si tu ceva incredere in tine altfel...
3.Te uiti in ochii ei, dar sa fii serios la privirie
4.Ii spui ce simti cu adevarat
Nu este foarte greu adica ce fata respinge asa ceva nu? Astept sa vad daca imi dai funda!
In 25% din cazuri, persoana respectiva se lasa cu acea privire umflata scuze, nu m-am putut abtine
Ba pretene daca nu ii zici prea curand tio ia altu... fa-ti curaji zi zii ca doar na. ce se poate intampla...
Ce s-ar intampla?
ar cadea jos de ras.
P*m daca chiar e asa greu de facut renunta
Sicer nu vreau sa te contrazic...dar se poate intampla ca ea sa il respinga si daca el chiar o iubeste asa de mult pe cat pretinde o sa sufere mult! nu e asa simplu: ''Fa vezi k te iubesc'!''nu merge! ar trebui sa o i-a usor dupa parerea mea!
Bananacantareata87 întreabă: