Nu cred ca un mesaj este cel mai potrivit mod prin care ii poti spune unei fete ca o placi. Cel mai potrivit moment, din punctul meu de vedere, este atunci cand sunteti fata in fata. Eu cred ca, desi iese foarte rar din casa, o sa gasesti tu un moment oportun. Sau daca sunteti mai multi, o poti ruga sa mearga cu tine intr o parte sau la doi pasi distanta pentru ca vrei sa i spui ceva. Nu trebuie sa i spui intr un mod anume, pur si simplu sa o faci. Ii spui exact ceea ce simti, ca o placi mai demult insa nu ai stiut cum sa i spui acest lucru...[Un mic sfat, nu astepta sa fie prea tarziu, trebuie sa iei o initiativa daca chiar asta-ti doresti]
Spune-i odata dupa ore, sau invit-o la un suc, gasesti uh in ce moment si eu zic sa-i zici cat mai curand ca sa vezi daca si ea te palce sa nu stai asa incrucat, daca te place si ea bine daca nu te orientezi spre alta fata, eu zic ca asa-i cel mai bine succes :*
Sunteti buni prieteni, vorbiti des (sper ca nu numai prin mesaje), dar nu gasesti momentul potrivit...Nu stiu cum vine asta, dar este timpul sa o inviti la clasicul suc.
Eu cred mai bine sa-i spui intr-un mesaj si vei vedea ce-ti va scrie. Apoi poti sa-i spui si in fata ca o placi. Spune-i ca nu o sa fie sfarsitul lumii daca o sa spuie ca ea nu te place, dar daca te place atunci e si mai bine.Bafta!
Si de ce trebuie sa astepti sa iasa din casa? invit-o tu in oras sa iesiti si poti sa ii spui atunci
Fa-o pe ia sa-si dea seama si eu ma indragostisem de o fata nu de mult timp exact ca mine dar ba sunt niste lucruri simple chiar nu-si da seama ca o plac? ce e asa de greu? ca se simte rau si vreau sa o ajut de aia m-am indragostit de ea e once in a life time girl -nu o sa mai vezi una ca ea unele mai mult sunt materialiste si rele. Doamne chiar e greu sa-si dea seama ca m-am indragostit de ea? fir-ar sa fie de soarta
Daca nu iese din casa trm un mesaj prin care sa spui sti ce trebuie sa iti spun ceva m-am atasat foarte mult de tine si am inceput sa imi plac de tine nu stiu daca simti si tu aces lucru funda
Poi.
Intai ii dai un mesaj daca vrea sa iese cu tine la un suc, o prajitura ceva si daca zice da, o iei putin la vorba si aoi ii zici. [Numele ei] Vreau sa-ti zic ceva care tot icerc sa-ti spun dar nu reusesc.
Eu vreau sa-ti zic ca... te plac.
Nu stiu daca si tu simti acelasi lucru.
Un mesaj nu este cel mai potrivit lucru, daca tu spui ca sunteti niste prietenii foarte buni ea va accepta sa iese din casa, fa-i o invitatie la un suc, in parc si in acest timp incearca sa profiti de fiecare moment, discuta cu ea..afla mai multe chestii despre ea,ce ii place,ce nu ii place si daca tu consideri ca e o fata potrivita poti sa o intrebi, daca nu ai curajul sa o intrebi poti profita de un moment pentru a ii da un sarut spontan, persoanele cu care vorbesti virtual pot avea o alta fata in realitate, niciodata nu vei fi sigur de caracterul adevarat al unei persoane cu care comunici doar "virtual". Sper ca te-am ajutat, succes.