anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa ii trimit baiatul de care imi place un mesaj da Craciun. El nu stie ca eu il plac. Nu as vrea sa fiu prea directa ca sa nu par innebunita de el! Funda+vot happyhappy

Răspuns Câştigător
| Kazimir a răspuns:

Trimite-i un sms cu o poză cu țâțele tale happy

| ღÐιαναღ a răspuns (pentru Kazimir):

Daca ai kef d glume nu lasa comm la intr mele

| Kazimir a răspuns (pentru ღÐιαναღ):

Dacă ai chef să dai replay pune întai mâna pe cartea de gramatică.

| ღÐιαναღ a răspuns (pentru Kazimir):

Mai baiatule ieshi de aici sh du-te sh te spala paaaaaaa

| Pralină a răspuns (pentru ღÐιαναღ):

Aholeewww! Km poate sha T3 Atake In Halul Asta :o:o:o:O! Pay Nu Ii E RuJhine sa Atake o Fhata Ajaaaa InteLienta kha TyyNeee:x:x:X?!

Acum ca mi-am sucit capul si mintea sa scriu ca tine, da-ti un sut sigura pana nu iti dau eu unul...Nu as vrea sa te bag in spital de Sarbatori.

;;)

25 răspunsuri:
| vladmR a răspuns:

Mai da si tu o tura pe afara... le ai cu injuraturile nu gluma

| MaDeclarFan a răspuns:

Pai daca stie ca il placi, parerea mea e ca nu ar trebui sa-i spui mai mult de "Sarbatori fericite" (pe mess), pentru ca ai parea prea insistenta.Sa ai grija de tine!

| Kazimir a răspuns:

Troll?
p.s. nu se scrie m-ati.

| AlleyChann a răspuns:

ღÐιaνaღ.
Ce tristă mică şi ofticată eşti. puppy dog eyes

| AlleyChann a răspuns:

MyObsession
Las-o bă pe ratată, încearcă şi ea să ne arate că are ţâţe.
Şi în legătură cu gramatica etc, încearcă să pară *şmecheră* că nu prea a dat pe la şcoală.
Şi în legătură cu tupeul ăla mega jegos al ei, da.cam aşa se comportă majoritatea curvelor/piţipoancelor din România, n-ai ce să-i ceri.
Chit că-i zici că omul are mai mulţi cm în p.ulă decat are ea ani sau că are copil, tot aşa o să reacţioneze.

| MLSS a răspuns:

Spuine-ithinking
Craciun fericit! iti doresc toata fericirea din lume si cel mai frumos cadou!:*

| thegirl1 a răspuns:

Ar trebui sa iti schimbi vocabularul si sa te comporti precum o domnisoara, caci daca comportamentul tau de pe forum este prezent si in viata de zi cu zi, e grav. happy P.S un Craciun fericit ar fi suficient

| FelixAndrei a răspuns:

A trecut

| DaVà a răspuns:

Baga mana la p**da si fa-ti o poza...o sa se simta flatat

| 13DoXy13 a răspuns:

Terminati mai.ca aici nu e hi5 sa injurati asa...adica Kazimir! ce drak iti trebuie? las`pe fata in pace! uite draga:Fie ca mosul cel darnic si bun...in noaptea sfanta de craciun,sa iti aduca tot ce iti doresti, dar inainte de toate sa iti aduca sanatate, fericire siiubire si in inima bucurie! CRACIUN FERICIT! e compusa de mine.am 13 ani si nu stiam ce sa iti spuntongue