Nu-l invita tu! Te va privi ca pe o disperata si daca va accepta, vei fi "catelusul" lui. Chiar nu intelegi? Gaseste o cale sa se bage el in seama cu tine si manipuleaza-l astfel incat sa te invite el...fa-l sa creada ca a fost ideea lui sa te invite.
N am cum. Ii timid, e si mai mic la mine cu 2 ani. Mereu se holbeaza la mine cand ma vede si nu zice nimic.
Te rog nu mi mai baga in cap ideea ca daca il invit eu ma va privi ca pe o disperata. Tocmai ce am scapat recent de aceasta credință a anilor 1900. Pana la urma avem drepturi egale, nu?
Asa cum barbatilor cand le place de o tipa o cheama la date, asa avem si noi dreptul sa facem asta. Nu trebuie sa asteptam sa e bage ei in seama.
"Nu-l invita tu! Te va privi ca pe o disperata si daca va accepta, vei fi "catelusul" lui. Chiar nu intelegi? Gaseste o cale sa se bage el in seama cu tine si manipuleaza-l astfel incat sa te invite el...fa-l sa creada ca a fost ideea lui sa te invite."
Esti ultima speta de virgin, stai departe de categoria asta ca nu ai iesit in viata ta cu o fata
Legat de intrebarea ta draga Ava, ti-as recomanda sa-l inviti prin vocal, il intrebi simplu si la subiect ce face mai tarziu si daca poate sa iasa cu tine la un suc, la o plimbare, etc...
O sa iasa cu siguranta, nu te lua dupa asta, voi veniti aici cu probleme reale si tentativele astea de useri isi varsa si ei frustrarile de frustrati ce sunt.
Lasa-i un mesaj vocal.
Tonul vocii conteaza mult. Ar fi frumos sa ii spui fata in fata ca e mai frumos
Acum 15 minute | sierra1 a răspuns (pentru Ava1231):
Nașpa - s-a dus drak tot romantismu'
Dacă e un tip timid, și dacă îi scrii și dacă îi trimiți mesaj vocal, poate să creadă că faci mișto de el împreună cu alte colege.
Și mai ales dacă e timid, nu-i poți zice așa abrupt că vrei să ieși cu el, nici vocal nici scris că riști să-l omori.
Mai bine ai puțină răbdare și ia-o treptat.
Când se mai uită la tine fără să zică nimic, îi zâmbești și îi faci cu ochiul. Și vezi ce se întâmplă.
Se sperie și fuge, leșină și pică pe jos, sau îți zâmbește și el.
Dacă îți zâmbește, ușa a fost deschisă. Poți să mergi la el și să-i zici ce vrei tu.
Scrie-i și gata.
Și bravo ție că știi ce vrei. Noțiunile astea arhaice conform cărora doar bărbatul trebuie să acționeze e stupidă. Dacă tu ești sinceră cu tine și știi că îl placi ce rost au atâtea ocolișuri? Să-l manipulezi să-ți scrie el? Așa se începe o relație? Cu tertipuri și manevre?
Verde și cinstit e cel mai bine, ce-i care te vor privi de sus că ai făcut tu primul pas sunt depășiți ca mentalitate.
Foarte bun raspunsul, ai transmis un mod de abordare natural, simplu si direct.
De ce nu te împrietenești cu el, de ce trebuie sa i propui o întâlnire asa direct? Nu poți sa socializezi un pic, sa vorbiți ceva, orice, chestii pe care le aveți în comun, apoi sa i spui și de o ieșire pe undeva? Eu mai degrabă as alege sa i scriu decât mesaj vocal. Dacă e asa timid ii va fi mai ușor sa răspundă în scris
Pe vremea mea nu erau telefoane, nici macar pagere.
Vorbeam prin viu grai, ne exprimam sentimente liber. Eu am scris foarte multe scrisori. Am o varsta. Acuumm ii trimiti mesaje pe Insta.ce mama dracului o insemna asta?
Cat sa astept? M am saturat si eu sa tot astept
Probabil orice modalitate ai folosi tot nu o sa creada ca e pe bune. Eu nu am auzit ca o fata sa invite un tip necunoscut la intalnire. Daca cunosti tipul da il poti invita. Eu sa imi faca o fata invitatie la o intalnire as lua-o ca pe o gluma proasta.
Suntem colegi wtf
Ma stie, nu is necunoscuta.
Pai inseamna ca ești din comunism ce sa zic
Si daca imi place de el ce sa fac? Sa stai sa ma uit la el aateptand pana sa ma invite el?
Nu ti se pare ca pierd timp din viata?
Ce comunism bre? Si una ce ma placea se uita la mine si zambea, dar nu s-a bagat in seama macar. Mi-a dat like pe Facebook la toate pozele, asa i-am scris eu. Incearca si tu asa, fie te bagi in seama cu el in realitate. Nu ai nimic de pierdut, doar sa nu se sperie
Eu zic sa il abordezi pe viu, daca tot nu ai ce pierde. Dar nu ii propui din prima sa va vedeti. Nu ai vorbit niciodata cu el pana acum?
Lui i-a placut de mine toamna trecuta, imi dadea semne de fapt ca e interesat. se uita mereu la mine insistent, de fiecare data cand ne vedeam, fix in ochi. Eu l-am cam ignotat... ca na, sa nu par disperata
Cel mai probabil el si-a dat seama ca il ignor si s-a cam supărat.
Am vorbit cu el acum 3 saptamani cand am fost la o cabana cu colegii dar era cam beat atunci si discuția a fost una cam seaca.
Cam atat
O fi virgin? De regula la betie unii devin mai vorbareti sau indrazneti E posibil sa nu mai vrea, depinde cat de mult l-a afectat ca l-ai ignorat
Daca nu ii sti Facebookul sau Insta sa ii dai like la poze, nu ramane decat sa incerci sa discuti cu el face to face. A stai ca il ai nu e bine sa ii scrii sau sa dai mesaj vocal. Ori il apropie sau departeaza de tine definitiv, eu asa cred. Poate o ia ca pe o gluma, depinde de modul lui de gandire.
Cand era beat era fix la fel ca si atunci cand era treaz, diferenta era doar ca avea ochii rosii si mi-a spus ca e beat.
Eu vreau sa incerc, simt ca n am făcut destul...
anonim_4396 întreabă: