anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa il uit, am incercat tot ce e posibil sa il uit. Dar nu pot! Sunt prea multe amintiri. Urma sa ne mutam impreuna...

Răspuns Câştigător
| BlackheartQueen a răspuns:

Buna!
E greu sa uiti, mai ales cand te leaga amintiri si sentimente de o persoana. Te gandesti tot timpul doar la el, inchizi ochii si iti apare privirea lui, incerci sa iti ocupi timpul cu ceva apoi gandul iti fuge la el, te gandesti la inceput si la cat de bine era totul atunci cand erati impreuna etc. Situatia se ingreuneaza cand ceilalti iti arunca vorbe de genul: Nu conteaza, treci peste! Ei au dreptate dar imbraca adevarul intr-un ambalaj greu de suportat, neplacut. E greu dar nu imposibil. Din pacate, numai timpul le rezolva. Cu timpul durerea pe care o porti in suflet se va diminua si va disparea. Si atitudinea ta este importanta. Daca vrei sa mergi pe drumul vietii privind inapoi atunci nu vei putea sa treci peste asta prea curand. Succes!

8 răspunsuri:
| Amelya02 a răspuns:

Cati ani aveti? De cat timp sunteti impreuna? De ce v-ati despartit?

| Iubibilăă a răspuns:

Pur si simplu uita-l.
Pa, pa.

| Demonull a răspuns:

Vai ce trist...mi-au dat lacrimile...SAU NU! si? mergi mai departe te vei muta cu altul la un momendat.rolling eyes.Nici eu nu pot sa-mi uit pernuta roasa de caine dar nu ma plang pe TPU.sensibilosilor

| lolylolypops a răspuns:

Ok, scumpo! Pot sa te ajut dar daca vrei sa-mi spui mai multe, si nu vrei sa faci dezvaluiri aici vorbim pe privat, ma intereseaza mai multe detalii si trebuie sa stiu varsta voastra!

| MadalinaPirvu20 a răspuns:

6 Luni avem impreuna. Nu stiu motivul despartiri. Mi-a zis ca ma iubeste si ca ma va iubi toata viata apoi mi-a dat block pe facebook. M-a sunat aseara sa imi spuna ca vine in oras, a plecat doua zile la Bucuresti la parinti. Dar acum iar nu stiu nimic, care e motivul. cu ce am gresit

| h3r a răspuns (pentru MadalinaPirvu20):

Ce vârstă aveți?
Doar după 6 luni deja vă mutați?

| anonim_4396 explică (pentru MadalinaPirvu20):

Dacă îți dă block pe facebook e clar totul rolling on the floor

| Staicu_Razvan_1996 a răspuns:

laughing) nu ma intelege gresit, dar nu o sa poti vreodata sa il uiti daca ai avut sentimente pentru el, incercati sa va impacati happy