Buna! Iti spun doar ca s-a plictisit si nu a meritat/nu merita sentimentele tale. Data viitoare ai grija pe cine iubesti.Doar timpul te ajuta sa uiti...
Nu te-a meritat fata! Nu fi prostuta! Nu te izola din cauza niciunui barbat! Fi cu picioarele pe pamant! O sa fie bine, peste 2 ani nici nu o sa iti mai amintesti de el!
Draga mea, eu am patit acelasi lucru. Problema este ca sunt in aceeasi clasa cu el, au trecut 2 ani de cand ne-am despartit si tot nu mi-a trecut! E adevarat ca suferinta nu mai e la fel de intensa, dar ma doare sa-l vad zi de zi, 6 ore pe zi. Nu cred ca exista remediu pentru a vindeca o rana deschisa a inimii. Am incercat si eu sa ies cu prietenii, sa cunosc mai multi baieti, am chiar si o relatie de 1 an si ceva (tin la actualul, dar nu ca la primul) si tot nu pot uita complet. Amintirea cred ca va ramane mereu acolo intr-un coltisor de suflet. Imi pare rau ca trebuie sa treci prin asta, dar intr-o zi te vei trezi si vei realiza ca nu merita sa pui atata suflet si sa suferi dupa ceva ce nu a fost sa fie. Viata merge inainte cu, sau fara el. E greu sa lupti cu amintirile si trecutul ce nu-ti da pace, dar totul tine de vointa ta! Fii suficient de puternica incat sa te faci macar sa crezi ca nu-ti pasa. Crede-ma, nu va fi ultimul baiat din viata ta. Uneori Dumnezeu ne desparte de cineva findca are rezervata o persoana deosebita pentru noi, acela pe care-l numim "alesul".
Ai grija de tine, te pup!
Incearca sa te gandesti cate lucruri frumoase te asteapta in viata. Daca el a pus punct, asta inseamna ca nu te-a iubit. E greu la inceput, dar trebuie sa te resemnezi. Si sub nicio forma sa nu-i mai acorzi inca o sansa, asta in cazul in care ti-o va cere. Incearca sa iesi cu prietenii, sa cunosti persoane noi si sa te distrezi. Doar asa poti uita, nu stand in casa si uitandu-te de pe balcon la parculetul in care va vedeati de obicei . Bafta draga si capu' sus. Nu sta lumea intr-un baiat . Te vei indragostii cand nici nu-ti vei da seama si ai sa uiti de primul' prieten . ai toata viata inainte >
Petreceti timpul cu prieteni si o sa vezi ca, cu ajutorul lor o sa reusesti sa il uiti ...incearca sa-l eviti..sau dac nu fa-l sa se intoarca la tine