O SINGURA NELAMURIRE am
Omu' este IMPOTENT SAU GAY? WTF?
Baie,femeie, buna, vrea, excitat, refuz woooww eu nu as putea face asta chiar daca o iubesc sau nu omu e GAY CLARRRRR
Wow!
Am stat cu gura cascata sa aflu ce se intampla, la fel cum stau cand citesc romanele de dragoste scrise de Sandra Brown .
Sunt extrem de curioasa sa aflu continuarea. O sa iti trimit o cerere de prietenie pentru a fi sigura ca nu o sa o ratez, chiar daca nu sunt prea sigura daca intamplarea a fost reala.
PS: Felicitari pentru felul in care scrii!
I-am citit toate romanele le am pe toateee (Sandra) deea are dreptate scrii minunat si daca n-ar fi real e o poveste minunataaa!
De ce nu?!?! Ai o imaginatie foarte bogata, si spre deosebire de altii, stii sa scrii corect.
Mai continua, ma tii cu gura cascata!
Jeez, mi se pare asa interesant. !
Nu ca's eu perfersa, doar faptul ca el a renuntat la sex din cauza ca el credea ca nu esti pregatita. Aww, nnu credeam ca exista minunatii =]]
Adu te rog continuarea
Sunt total nerabdatoaree
Esti o scriitoare desavarsita :*
Da poti continua povestesti asa frumos. parca esti o scriitoare desavarsita!
Daa...e o poveste de dragoste interesanta si din care multi baieti ar trebui sa isi dea seama ca nu numai prin sex sau sex conteaza o relatie!
Ai o imaginatie foarte bogata, sincer nu prea cred nimic din tot ce ai spus, nu pot sa cred ca baiatul ala e asa prost. Apreciez f mult felul cum povestesti, dar cea ce ai spus tu sunt povesti pentru cei care inca cred in bazme.