anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa imi dati un sfat.Am cunoscut o fata, de fapt ea s-a dat la mine cerandu-mi nr de tel. Ea m- a sunat, apoi am iesit la 2 intalniri in oras, m-a lasat sa o sarut pe obarz si ne-am imbatisat, A 2-a zi am plecat cu colindu mai multi tineri pe al manastiri etc si am stat langa ea si sora ei langa mine. Eu sunt o fire mai timida, si nu prea i-am acordat prea multa atentie, poate ca era si sora ei langa mine dar si faptul ca ma intreba de fostele iubite etc, despre care nu prea vroiam sa vb. Ea a plecat mai devreme cand am ajuns in oras deoarece avea de rezolvat ceva. Apoi imi da mesaj ca ar vrea sa vb si sa ne intalnim. Ne inatlnim si spune ca nu ar vrea o relatie etc, apoi ca ce vreau eu de la ea, ceimi place etc. A pus presiune mare pe mine atunci deoarece vorbise si ca nu ar vrea o relatie. Nu prea am stiut cum sa reactionez dar totusi i-am marturisit ca aceasta timiditate si faptul ca sunt un pic mai inchis in mine se datoreste faptului ca am avut o viata grea din punct de vedere financiar si ca si acum nu sunt ok explicandui in amanunt situatia. pana la urma ea imi zice ca ar trebui sa ma axez pe realizarea lucrari de licenta si ca ea ar fi pentru mine ceva ce mi-ar distrage atentia. I-am spus ca totusi ar fi bine ca sa-mi fie alaturi, sa ma sprijine etc. E de acord, ma imbaratiseaza, o sarut p eobraz( cred ca faptul ca nu am sarutat-o pe buze a fost si unu din motive) Plec acasa iar pe la ora 23 ma suna sa-mi spuna ca iar s-a gandit ca ar fi bine sa ramanem amici. Dimineata ma suna iar, chiar foarte de dimineata pe la 7.30-8.00, sa ma sfatuiasca sa plec in strainatate printr-un program si ca sa ramanem amici, apoi imi povesteste despre slujba ei ce a facut ea ce face ea acolo relatiile cu colectivu etc, a durat aproape o ora discutia, dar eu i-am pus capat pentru ca trebuia sa plec la tara. Ea a zis ca si a avut niste prieteni care la un moment dat nu s-au potrivit si ca peste cateva luni s-au reintalnit la un suc si ca s-au casatorit, si ca nu se stie niciodata ca poate si cu noi va fi la fel, dar ea nu vrea sa se casatoreasca din mila,. Intrebare este ca ea s-a aratat dispusa la o relatie pana cand a trimis mesaju ca ar vrea sa vb cu mine si cand mi-a spus ca nu e pregatita de o relatie. Nu stiu ce a facut-o sa alega asta si cum as putea sa o recucerersc, sau daca mai exista o sansa din cele spuse pana acum, caci tin la ea inca. I-am dat mesaj de craciun dar vad ca nu a dat si ea inapoi.Va rog un sfat.

Răspuns Câştigător
| Alleee18 a răspuns:

1. abia am putut intelege la ce te ai referit caci nu ai nici o ordine in idei.asa...si acum referitor la problema ta
cred ca fata nu prea stie ce vrea de la tine.acum vrea sa fiti impreuna acum nu.si ce treaba are fostul ei prieten cu care s-a casatorit dupa ce s au revazut? adica ea ce face? te pune la "pastrare"si daca nu gaseste unul mai bun se intoarce la tine sau cum vine asta[asa se intelege din explicatiile tale]. eu una zic ca nu se merita si acum poate ti am zis cam direct dar cred ca asta e adevarul. e putin nedumerita.app.cati ani aveti? ea nu pare sa aiba mai mult de 18.

3 răspunsuri:
| Alleee18 a răspuns:

Aha. e un amic.pai oricum.ideea e ca nu trebuie sa o lasi sa te foloseasca...si mulumesc pentru fundita:*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Un sfat ar fi daca ai invita-o in oras si i-ai xplica totul:adica ca o iubesti si ca ti la ea si ca ai vrea sa fiti mai mult decat amici ci sa fiti iubiti sau mai mult...

| jumpper a răspuns:

Este vorba nu de iubitul ei ci de un amic sau prieten