anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa imi fac o porietena,si nu prea stiu cum, ma poate ajuta careva cu sfaturi? Ce trebuie sa fac? (Am 16 ani)

8 răspunsuri:
| mentholinks a răspuns:

De ce vrei?

| anonima0101 a răspuns:

Site de matrimoniale lvl 1000000.

| HuShEr a răspuns (pentru anonima0101):

Sa stii TPU achieved lvl 1000000

| rousz a răspuns:

1.Daca te atrage o fata mai mult incearca sa vorbesti cu ea si sa vezi daca si ea te place, 2. ai incredere in tine si nu trai cu regretul ca as fi putut sa spun mai multe sa o atrag sau sa o imbratisez sau ceva de genul, nu trai cu regretul traieste clipawinking mai departe te vei descurca sigur!

| Sfatosul2012 a răspuns:

Pai intra si tu in vorba cu o fata pw care o placi

| Leerix a răspuns:

Zi-i asa: Vrei sa fii "PORIETENA" mea? laughing Vrei prietena, dar nici nu stii sa scrii corect cuvantul macar... laughing E bine totusi ca ai recunoscut ca "nu prea stii cum". Ce trebuie sa faci? Prezente la orele de limba romana ar fi o idee stralucita.

Răspuns utilizator avertizat
| AliG a răspuns:

1.Sa te apreciezi si sa ai incredere in tine.
2. Alege fata, vorbeste si tu cu ea pe fb sau wapp, intreab-o ce face, ce planuri are pentru ziua urmatoare de ex, intreab-o daca i-ar placea sa iesiti la o plimbare, eventual la sfarsitul intalnirii ii poti cumpara o floricica. happy
3. Sa nu fii timid, dar nici badaran sau libidinos.
4.Fa-o sa rada.
5. Fii tu! Exact cum esti in viata de zi cu zi..nu incerca sa pari altcineva, fiindca nu o sa tina. Trebuie sa se indragosteasca de tine, nu de masca ta.