Mai bine iesi afara, vezi fete peste tot locuri unde se duc fetele.gandeste-te putin si o sa afli.
Iesi afara. Daca stai in casa este destul de putin probabil sa gasesti pe cineva... Du-te in parc, intr-un bar la o cafea... Intr-o librarie. Femei sunt peste tot... Trebuie doar sa deschizi ochii sa le vezi.
Nu mai sta in casa.
Iesi cu prietenii prin oras, prin cluburi, prin parc...etc Sigur vei gasi o fataIncearca sa iti faci prietenii noi.Cu ajutorul lor o sa cunosti si alte fete
Mult succes!
In casa nu o sa gasesti nimic...la plimbare cu baietii, fete sunt peste tot...
Ce tare e Alynu stiu nu eu! fata de mai sus! acum am inteles de ce mi-ai trimis mie mesaj in privat. app multumesc frumos. dar sa stii ca eu nu sunt o jumatate ci un intreg. nu iti pot trimite msg cu id-ul meu...asa ca trimite tu...acum iti tin eu de urat ca si asa nu am ce face.
Nu te sfatuiesc... asa am zis si eu... "Azi imi gasesc jumatatea, ura. yes"... am gasit niste fete care ma iubesc si tin la mine... dar cand a venit vorba de sex erau sparte, rupte si muncite... Iti dai seama ca numai de "jumatate" nu`mi mai arde mie. Nu le iubi frate, fa sex cu ele si lasa-le.
Ha ha ha! acum inteleg mesajul tau de pe privat! scuza-ma dar inteleg succesurile tale la femei. pai bine ma, asa abordezi tu o fata? stai flexat ce dracu, sunt fete pentru oricine, deci si pentru tine, insa ...doar daca o lasi pe ea sa vina la tine. daca alerge ca un disperat dupa ea, iti dai seama ca si ea alearga, dar de tine.si apropo, vezi-ti si tu lungu nasului. fata pe care o vazusi la avatarul meu e jessica alba si e gagica mea
Cum adica jumatatea? te referi sa-ti gasesti partenera? daca e asa atuncea e ceva complicat...
Ce bine ar fi daca am avea certitudinea ca ne gasim jumatatile... Daca iti doresti neaparat asta, ti se va intimpla. Se spune ca atit cit iti doresti de la viata, atit vei avea.Eu zic sa fii optimist, deschis la nou, sa socializezi, sa dai atunci cind ceri, sa incerci sa te faci placut si...dorit...
Lareas întreabă: