Sa te duci la ginecolog la fiecare 6 luni incepand cu prima luna de la inceperea vietii sexuale. Sa alegi o metoda de contraceptie si una de protectie impotriva bolilor cu transmitere sexuala. Sa decizi ce vei face in caz de sarcina (stiut fiind ca nu exista metoda de contraceptie 100% sigura).
Bună.
În afară să te f. îți meriți o bătaie zdravănă!
La 12 ani vrei sex?
La școală nu mai sunt ore, în gospodărie nu mai este nimic de făcut, ai învățat o limbă străină?
Pa, pa.
12 ani!
Eu zic sa te duci sa inveti si sa lasi sexul, o sa fie vai de capatana ta aia seaca!
Sa iti dai doua palme si sa revii la realitate. Tu chiar alta treaba n.ai decat sa te gandesti la sex?
La 12 ani ma jucam dea Harry Potter in fata blocului.La 12 ani ma uitam la Tom si Jerry... la 12 ani nici n-aveam net.
Ce trebuie sa faci? Sa te arunci de pe bloc sau daca preferi, sa te impusti. Daca vrei te sponsorizeaza membrii TPU cu un glont si un pistol. Ce zici, incheiem afacerea?
Baaii fata draga. cum ce sa faci...sa te pui pe carte si sa lasi f*****l la varsta tawai de mata daca ar stiihai pa si vezi ce faci
Pai mai intai de toate trebuie sa canti un imn ***, dupa aia trebuie sa-i faci incantatii si dupa aia, inainte sa o bagi, trebuie sa zici de 10 ori "ali baba deschide-te" ca sa poti sa o bagi normal si dupa aia poti sa **** linistit. Succes. Sper ca te-a ajutat sfatul meu. Daca nu cer prea mult, as vrea si o fundita. puuuuuuuup
La 12 ani si jumatate?
Macar mai asteapta pana la 14-15.
Ma rog, dupa parerea mea normal ar fi trebuit s-o incepi intre 18-22 de ani.
La 12 ani eram cu **** in nisip si tu vrei sa te ****. Cred ca nici numele nu ti-l sti scrie corect.
In primul rand sa te duci la un medic la psihiatru! Si dupa sa ne spui ce ti'a zis! Ca normal nu cred ca e la ce te gandesti tu acum!
Daaa, f**-te cat mai devreme, daca se poate si neprotejat, ca sa te umflii in burta! (e la moda).
Frate se vede si dupa numele tau (pisicuta), ca esti o... PITIPOANCA in devenire! Du-te-n mama ta la scoala si lasa sexul, fiti-ar capul ala de bostan sa-ti fie. INCONSTIENTO!
Mama daca as fi mama ta, pe coji de nuci te-as pune!
Sa te joci cu papusile, sa astepti inca 6 ani, si dupa aia sa pui intrebari de genul.
12 ani jumate.
Cred ca glumesti
Ce te-a determinat sa iei decizia asta?
E un pas destul de important.
Mda.Nu comentez). Au comentat destul cei de pe aici si au foarte mare drepate.
Frate mai esti sanatoasa?
la 12 anii?
doamne.
la varsta asta inca ma mai jucam cu papusile...
eu abia la 14 ani mi-am facut prieten si u la 12 te f...
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: