| Kleeo_Annabella_1968 a întrebat:

Vreau sa imi raspundeti foarte sinceri.Mai de mult am primit o cerere de prietenie pe facebook de la un baiat, am acceptat-o.Si de atunci de fiecare data cand ma intalnesc cu el si colegii lui isi bat joc de mine. De vreo 2 saptamani baiatul care mi-a trimis cerere nu a mai facut misto de mine si am inteles de la prietenele mele ca el nu prea ii mai lasa pe colegii lui sa isi bata joc de mine si ca tot se plimba pana afara si pana in clasa. Deci voi ce credeti e posibil sa tina sau sa a placa?

Răspuns Câştigător
| DenisaE a răspuns:

In locul tau ii dadeam block si ii dadeam si o palma din fundul curtii. După ce şi-a bătut joc de tine inca mai vrei sa vorbesti cu el? Poate a inceput sa te placa dar asta nu e o scuza pentru cum s-a comportat cu tine. Poate sa insemne si ca doar se simte prost acum pentru ce a facut si s-a oprit.

5 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

S-au plictisit si nu mai au de ce rade

| corbulalbrosu a răspuns:

Este cat se poate de evident faptul ca si-a schimbat radical comportamentul, probabil ca dintr-un singur motiv cel banuit si de tine. Incearca sa intri din nou in legatura cu el pe facebook pentru a afla daca presupunerea ta este intr-adevar adevarata. Succes!

| WaterDrop a răspuns:

Are mustrari de constiinta si atat.Nu te place.Si chiar daca te`ar placea, tu ai accepta sa fii cu cineva care isi bate joc de tine? Mai gandeste`te.

| FanulMeu a răspuns:

Poate a vrut sa isi bata joc de tine si sa potolit dar cel mai bine ar fi sa il eviti daca a incercat sa faca ceva de genul nu ar trebui sa mai iesi cu el

| Axde a răspuns:

Isi bate joc de tine si tu inca il mai ai la prieteni?
Da-i block ingamfatului si prietenilor lui care au ras de tine.