anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa imi recomandati si mie o pilula contranceptiva eficienta, avand in vedere ca am 15 ani. Si pretul va rog?

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

La 15 ani nu prea ai voie sa iei contraceptive (doar dac ai probleme hormonale si le iei ca tratament). Ginecologul tau iti poate recomanda niste preparate, dar riscurile sunt mari si va trebui sa ramai in atenta supraveghere ginecologica (consult plus analize de sange la fiecare 3-4 luni).

9 răspunsuri:
| matchpoint a răspuns:

Buna ziua, pilulele contraceptive ca de altfel orice alt medicament nu se iau la recomandarea unor persoane de pe net, ale unei prietene, vecine, sau mai stiu eu cine. Trebuie sa ceri sfatul unui medic. Nu e de gluma cu nici un mediciamet. Multa sanatate. O zi buna.

| SatanaInIzmene a răspuns:

Ai 15 ani si vrei pilule contraceptive? Vrei copiii sau te-ai decis de acum ca n-au importanta? Vezi apoi sa nu-ti schimbi nick-ul in TraficantaDeOvareRoz...

| mgbancos a răspuns:

Icearca yasmin costa in jur de 40 de lei

| zomby a răspuns:

Incearca karissa. E 22 de lei si nu iti da pofta de mancare ceea ce se intampla in majoritatea.Deci,nu te ingrasa...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fata, foloseste mai bine prezervativul. Contraceptivele sunt pilule de hormoni, abia ti-a venit menstruatia si deja vrei sa-ti dai peste cap organismul? O alta cherste ca daca nu iei contraceptivul potrivit,(adica cu doza potrivita de hormoni, atunci poti sa te ingrasi de la ele foarte usor). De aceea este recomandat ca medicul sa ti-o prescrie. Poti sa mergi cu vreo prietena de-a ta care are 18 ani. Stai linistita ca n-o sa te manance. Si daca ti-ai inceput viata sexuala atunci nu-ti poate fii mare branza o consultatie. oricum faci cum vrei tu.Numai bine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tu nu ai parinti? caci observ ca tu inca nu ai notiunea, cauza si efect. mai pe scurt am senzatia ca vrei sa te sinucizi. e dreptul tau, dar pacat ca viata are si multe aspecte frumoase in afara de faptul ca te poti epuiza cu sexul. barbatii sunt suficient de obsetati incat sa te incurajeze sa devii obiectul lor sexual. oricum daca mori maine cred ca doar maicata va plange vor gasi ei alta.

| MaryJane16 a răspuns:

Bai...du-te si tu la medic...cum sa intrebi pe net asa ceva? adica nu zic ca ti-ar da lumea sugestii proaste dar pana la urma fiecare are alt organism.si daca ai probleme de genu' ca nu vrei sa afle parintii sa stii ca vizitele la doctor sunt confidentiale.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@ThعBugDudع, eu ti'as recomanda sa lasi ironia de prost gust pentru persoanele care sti ca accepta asa ceva.

| pwp a răspuns:

La 15 ani ti-ai inceput viata sexuala?