Pai asa a cam fost si la mine numai ca pentru ca ma iubeste enorm s-a lasat de fumat si de toate la0m prezentat parintilor si i-am asigurat ca nu imi va schimba situatia scolara.Acum fac si facultate si urmeaza sa ne casatorim in august deci cum vointa si din partea lui se poate. daca te iubeste face orice sa fiti impreuna
Offff aceeasi problema o am si eu asa ca o sa urmaresc intrebarea adevaru este ca aparentele inseala de cele mai multe ori iar parintii nici nu vor sa il cunoasca pentru ca ei,, il stiu,, deja x(
Convinge-ti parintii ca meriti toata increderea lor, ca iubesti muzica si ca nu ai sa renunti la ea vreodata. Si ca prietenul tau te sprijina foarte mult in bine, nu in rau cum cred ei... daca ai sa insisti este posibil sa inteleaga Bafta
Pfff, cam uraat .
Incearca sa-l prezinti parintilor.
Incearca sa vorbesti cu ai tai ca tu esti o fata serioasa, si ca nu ai renunta la canto pentru nimic! Mai ales pentru fumat. Sa nu renunti la el daca-l iubesti. Dar totusi e cam devreme sa incepit sa-l iubesti. 1 luna? Cam putin Eu atunci cred ca incep sa tin la un baiat, nu sa-l iubesc, dar e ok. Deci sfatul meu sa sa-l prezinti parintilor si sa vorbesti si tu cu ai tai. Baftaaaa :**
Eu mi-as intreba parintii cum ar fi procedat ei in situatia data, tinand cont de metalitatea de cand aveai ei 20 de ani, tinand cont ca si ei au fost indragostiti la randul lor ...Incearca sa ii inviti in oras, la restaurant sau cafenea ca sa ii,, fortezi,, sa il cunoasca. Nu cred ca ti-ar face vreo scena urata daca nu sunteti acasa
Da, e trist, mai este un detaliu care nu l-am spus, el de fel a fost asa, mai golanas, in sensul ca a experimentat mai multe, cum ar fi drogurile, bautul s. a. Dar s-a schimbat enorm, e o cu totul alta persoana si a inceput un alt capitol din viata lui. Iar cu fumatul mai trag de el sa se lase, a zis ca incearca, e totusi inevitabil cand iesim intr-o cafenea sa nu fumeze. Ceea ce e mai rau e ca am de fiecare data scandal cu ai mei, de fiecare data cand ma intalnesc cu el imi reproseaza ca o sa-mi ratez viata cu el, ca n-am sa fac cariera din cauza ca nu face parte din breasla mea(muzica).
Pai asa eram si eu cu ai mei dar in timp o sa il accepte.Important este sa va iubiti voi si sa le arati ca nu au dreptate ca tu iti continui scoala si ca nu te afecteaza relatia asta asa cum cred ei..Eu la ai mei le-am zis ca ar fi bine sa il accept pentru ca il iubesc si decat sa ma despart de el si sa sufar mai bine sa ma lase. Iar acum sunt de accord cu el
anonim_4396 întreabă: