| Georgikuu a întrebat:

Vreau sa imi spuneti si mie de ce voi fetele ..nu puteti iubi un singur barbat?sad

42 răspunsuri:
| TheBlackAng3l a răspuns (pentru anonim_4396):

Da,asa e!

| Delicacy a răspuns:

N-am voie să-l iubesc şi pe tata?

| Maya2014 a răspuns:

Pot sa te contrazic putintel?
Fetele cochetele laughing, adica majoritatea, mai ales in randul adolescentelor, exista acea dorinta de nou, setea de a experimenta.
Multi confunda dragostea cu iubirea.Am repetat asta de mii de ori si inca o repet. Dragostea e doar atractie fizica, e chimia de moment. Iubirea e forma matura si sincera.Nu mai faceti confuzie.
Acum, sa-ti explic care e faza cu aceasta diferenta facuta de mine.Pai,in primul rand, din moment ce fata respectiva place, nu iubeste, mai multi baieti/barbati inseamna ca e imatura, puerila si nu stie ce vrea.Atunci cand iubesti, iubesti o singura persoana nu 10 mii.
Am auzit multe persoane care sustineau sus si tare ca iubesc 2 sau mai multi/multe.E TOTAL ERONAT!
Nu toate sunt la fel, crede-ma. Eu iubesc si nu ma intereseaza altcineva.
O mica paranteza.Am observat intr-un comentariu de-al tau ca reprosai fetelor,in general,ca ne pasa numai de noi, ca mereu ne fardam etc. Sa stii ca in general fetele fac asta (nu toate) ca sa fie cat mai frumoase si mai atragatoare pentru iubitii lor, nu pentru altii. Cele care o fac sa atraga toate privirile...le stim deja denumirea :-J
Nu-ti face griji, fete exista, mai multe decat baieti chiar, dar numai una va fi a ta pentru totdeauna.happy

| Maya2014 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ei hai sa nu generalizam.Nu toate sunt la fel.
Si nu pot iubi mai multi baieti, cel mult doar sa le placa mai multi.

| Jυsтℓσяγ a răspuns:

M-am saturat de atatea intrebari stupide iar majoritatea venind...
desigur din partea copiilor prostuti, fara pic de experienta in viata.
Crezi ca daca ai cunoscut o fata, un baiat gata sti totul despre fete
ori baieti? Daca una/unu ti-a gresit atunci gata toti ce fac parte din
acel sex (feminin ori masculin) sunt la fel, adica iti vor gresi toti
doar pentru ca au acelasi sex ca al persoanei care ti-a gresit de prima
oara?
Esti varza!
M-am si saturat sa le tot aud/vad pe fetele astea care mereu o iau in
brate cu "nu toate-s la fel!" adica ce s-a intamplat doamnelor? va simtiti?!
Ori sa-i vad pe barbati, care nici ei nu-s mai la inaltime de femei.
Care tot asa cand spui ceva rau despre ei incep sa sara in sus si sa se bata
cu caramida-n piept... tare si raspicat "nu domne asa ceva? mars de aici!"
Si din nou si lor le pun exact aceeasi intrebare: ce s-a intamplat domnilor,
v-ati simtit cumva?raised eyebrows vedeti sa nu va cada boasele de atata "sfintenie" si
"cumintenie" ce aveti in voi!
Oricum o persoana cu adevarat inteleapta n-o sa stea toata ziua bunaziua
sa se ia in gura cu toate morile de vand ce o submineaza caci aceea persoana
stie mai bine ce e de capul ei si ce nu si deci implicit n-o sa stea sa explice la
toti taranii (care sunt o gramada) ca ea e asa si asa si sa nu mai fie judecat/a
pe degeaba. Acea persoana isi cunoaste mai bine calitatile si defectele ei si
n-are nevoie sa demonstreze la nimeni din ce estre el/ea facut/a!
Cat despre generalizarile tale puerile...mai cresti, atat iti spun, mai cresti!
Iar daca ai sa te transformi intr-un mic troll adica un mic misogin atunci nu-i
bai stai linistit, caci pentru tine special am sa-mi iau eu binoclul sa te observ
din primul rand la Parada Gay-lor! Ca sa intelegi si tu de ce am spus aceasta
gluma. deci misogin (iar misogini nu pot fi decat barbatii caci ar fi ilogica
ideea de o femeie misogina) inseamna sa nu poti sa le suferi pe femei iar
daca nu le poti inghitii de nici-un fel pe femei atunci inseamna ca esti pe
invers adica esti homosexual, caci logic nu poti intretine nici un act sexual
cu nici o femeie daca tu le urasti de moarte pentru ca in viziunea ta nu-s
decat niste zdrente amarate!
Iar acum iti pun eu tie intrebarea: iti dai seama cati misogini in toata LUMEA
asta?! Deci implicit iti dai seama cati poponari in toata lumea asta?!rolling on the floor
Cum putem noi oare sa fim blanzi si intelegatoti cu alte fiinte daca noi
intre noi (fiintele umane) ne calcam in picioare? Cum?!
Stii..ca tot veni vorba de toata aceasta ura impotriva femeilor, eu as putea
scrie multe despre pozitia femeii (in general) in aceasta lume ori mai ales
despre ce pozitie ocupa femeia (de rand adica probabil ca exceptandu-le
pe cele cu un rang mai ridicat) de la inceputurile timpurilor si pana nu
demult cam pana in secolul al 17-lea ori chiar mai tarziu...
Ca erau privite de catre sexul tare (adica de catre barbati) ca pe niste
bucati de carne (vite daca ma pot exprima asa) bune doar de a da
nastere unor viitori mostenitori (asta in cazul in care erau sanatoase
caci daca se intampla sa aiba pana si ce-a mai mica problema ori
erau ingrijite cum trebuie ca sa nu nasca copilul cu probleme ori erau
alungate afara in strada si lasate de izbeliste, adica majoritatea erau
la mila sotului si nu! ele nu aveau pe atunci dreptul sa-si aleaga singure
propriul partener de viata ci erau fortate (in majoritatea cazurilor) de
catre propriile familii sa se marite pentru un trai mai bun; ca sa intelegi,
multe erau vandute (in special virginele, iti dai seama ca de la varste
destul de fragede caci pe atunci se astepta de obicei pana deveneau
domnisoare adica pana le venea ciclul, semn ca erau in sfarsit pregatite
sa poata face copii)iar acest fenomen era privit ca pe unul foarte comun
si normal pentru acele timpuri (adica s-a practicat pana in secolul 19 daca
nu ma insel eu). Si as mai putea da atatea exemple de cum femeile erau
privite (ca pe niste sclave), ca nu aveau drepturi egale cu ale barbatiilor
asta tot din vina barbatiilor caci ei doareau femei pe care sa le stapaneasca
(lumea toata dorea asta) nu femei cu drepturi egale ca ale lor! "Nu care
cumva sa se razvrateasca animalu (sotia mea) pe mine!" Cam asta era gandirea
barbatiilor pe atunci (majoritatea nu toti).
Ca femeile de rand de pe atunci nu aveau dreptul la o educatie (decat cele cu un
rang ridicat), ca nu aveau dreptul sa studieze ori sa vorbeasca neintrebate in fata
barbatului (sa-si exprime opinia) ori cate si mai cate..ca daca isi insela barbatul
si se afla ea ramanea la mila acestuia adica spre exemplu el daca dorea putea
s-o duca in centrul orasului/satului si s-o omoare cu pietre pe depravata pe baza motivului ca la tradat in cel mai "crunt" mod posibil cica.
Ori daca el o insela pe aceasta, de n ori posibile, atunci fapta numai era
considerata o infractiune caci daca fapta (inselatul) era produsa de catre un barbat
atunci era ceva perfect normal! Si as mai putea spune atatea si atatea despre
subjugarea femeilor din timpurile cele mai vechi pana in secolul 19-20.
"Cititi pana si in Biblie ca sa vedeti si sa va convingeti de propaganda
negativa adusa de catre adeptii religiilor impotriva femeii de rand."

P.s: Citeste despre emanciparea femeii, cat de mult s-au luptat femeile din secolul trecut pentru a-si castiga independenta ca si persoane libere cu drepturi apropiate de cele ale barbatiilor, adica cu drepturi egale!
P.s2: Majoritatea femeilor sunt niste depravate tocmai din cauza barbatiilor si a Mass-mediei!
Cand ai sa mai cresti ai sa observi ca in general barbatiilor (din ziua de azi) le plac femeile
indraznete, perverse si provocatoare caci de obicei de fetele cumintele se plictisesc repede
si le fac vant ori in alte cazuri le tine langa ei, se casatoresc cu acele femei ascultatoare si cuminti
ca dupa sa le insele cu fel si fel de panarame. Ai sa intelegi in viata ca pe barbati (pe majoritatea) nu ii intereseaza decat distractia si placerea carnala nu dragostea si intelegerea.
Si dupa mai au tupeul sa spuna ca au cautat fete cuminti dar n-au gasit! ca cica tocmai pentru ca n-au gasit niciuna nu e..."pai macar te-a interesat sa te uiti si tu la fete mai timide, mai simple si naturale? Nu! tu te-ai uitat pana acum doar dupa zdrente ori asta ai atras (cine se aseamana se aduna). Si dupa mai au tupeul infect sa le bage pe toate in aceeasi oalalaughing pentru ca cica n-au vazut fete cuminti pana acum...dar macar i-a interesat sa se mai uite si dupa fete cuminti? Nuu.
A cui e vina?! Iar, dupa cum spuneam, multe femei se dau provocatoare tocmai pentru ca au vazut si ele la randul lor ca cele cumintele nu-s deloc bagate in seama de catre barbati ca cica e prea mult de munca pentru eilaughing. Iar al 2-lea motiv ar fi Mass-media care ne influenteaza (prin mai multe mijloace josnice ascunse in subtilitate) sa fim cat mai depravati posibil, din nou as putea argumenta si aici dar deja am scris foarte mult si nu stiu daca va citi cineva asta.
Numai bine.

| Jυsтℓσяγ a răspuns (pentru Maya2014):

Exact!
Dar gresesti incercand sa-i explicit lui asta caci vezi tu tipul are in jur de vreo 22 de ani... daca la varsta asta pune intrebari de copii mici atunci e clar ce o fi de capul lui, adica un ratat (sper ca nu-s prea dura dar am mai intalnit tipi in genul lui adica puerili si prostuti, foarte...si de aceea si spun).
Eu cred ca e genul barbatului care nu considera femeie ca fiind si ea tot un om ca si barbatul ci mai degraba un extraterestru parvenit si depravat venit dintr-o alta lume, alta galaxie, un extraterestru fara drepturi (adica sclava in fata barbatului) si neinteles de la care si faimoasa replica a barbatiilor "Cine dracu le mai intelege si pe femei?! Nimeni!"
Ca si cum noi nu am fi tot oameni ci am fi venite de pe o alta planetalaughing
Dupa cum spuneam, am mai intalnit barbati in genul celu-i ce a pus intrebarea (adica prosti, nestiutori, ignoranti tocmai pentru ca isi permit sa generalizeze fara sa incerce sa cerceteze si sa inteleaga mai intai) si tocmai de aceea imi si permit sa-mi dau cu parerea despre dumnealui. Numai bine.

| Maryaaaaaaa a răspuns (pentru Rebecca009):

Fetele femeile toate sunt la fel
Cand vad un barbat cu bani au sarit pe el
Fetele romancele sunt cele mai bune
Au innebunit barbatii din intreaga lumeeeeeeeeeeee!

| Rebecca009 a răspuns (pentru Maryaaaaaaa):

Insisti tu neaparat sa faci conversatie cu mine laughing

| toxic3xtrem a răspuns:

Pentru ca aproape toate nu putem mereu sa ne uitam doar la un baiat,
acum depinde unele fete sunt dedicate doar iubitului dar la restul le mai zboara din cand in cand j la altii happy (eu)
sper ca te-am ajutat happy

| Alexandra20Fl a răspuns:

Ai trecut prin asta nu? ...nu toata lumea e la fel hey! intr-o zi o sa dai peste cineva care te va face sa iti schimbi parereawinking

| Alexandra1981 a răspuns (pentru anonim_4396):

Fetele care umbla cu mai multi baieti, nu iubesc nici unul dintre ei, poate doar banii...

| justoneboy a răspuns:

Buna! eu sunt asa zisul care cica am postat aceasta intrebare. vreau sa va mai intreb ceva. de ce credeti ca iubita mea a facut cont de TPU pe adresa mea si ea a postat intrrebarea asta si a continuat cu ce se vede ca a raspuns acolo mai sus? eu abia ieri am stat putin la pc si am vazut aceasta porcarie de intrebare... eu niciodata nu asi fi pus intrebarea asta.dar nu pot intelege de ce ea a facut-o. dati-mi si mie niste idei va rog