| AndraSt a întrebat:

Vreau sa intreb ce parere aveti de parinti cand se baga in viata ta sexuala? Am un prieten de un an si ceva, si ma simt foarte bine in preajma lui cateodata as avea si intentia sa o fac cu el dar mi-e frica de parintii mei.Ma ameninta ca ma duc la ginecolog si imi spun ca daca nu mai sunt virgina va iesi mare scandal si imi vor interzice sa ma vad cu el.El nu ma forteaza sa o facem,chiar ma iubeste si ma asteapta,e adevarat ca si el vrea dar din partea mea, as vrea si eu.E o relatie stabila si stiu ca nu ma va lasa daca o sa o facem.Pareri,ar trebui sa ma iau dupa instinct, sau dupa parintii mei?

12 răspunsuri:
| emchristina a răspuns:

E ok sa te sfatuiasca cum sa ai grija de tine si cum sa te protejezi. Acuma ar trebui sa inteleaga si ei ca nu pot alege in locul tau si nici sa iti interzica acest lucru. Acuma depinde cati ani ai. Eu zic sa vorbesti cu ei si sa le explici ce si cum. Acuma sper ca nu se asteapta sa le dai pe urma detalii.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Daca parintii reactioneaza asa, cu siguranta nu ai mai mult de 18 ani, si sa iti vina sa crezi sau nu ii salveaza si pielea prietenului tau care risca puscarie daca rupe pasarica unei minore. esti prea tanara ca sa te inhami la o relatie serioasa domnisoara, tu trebuie sa experimentezi cat mai multe cearseafuri. sfatul meu este sa te desparti de el, sa muncesti din greu si sa inveti sa fi admisa la un centru universitar de renume si implicit sa faci facultatea departe de casa. acolo te va astepta studentia, cea mai dulce perioada a unui om. vei sta la camin unde vei avea oportunitatea sa faci sex cand vrei cu cine vrei ( imi aduc aminte cu lacrimi de momentele mele in camin cand stiam toate paturile de la caminul de fete...), vei merge la cursuri, apoi dupa cursuri la cafea cu colegele, pe urma va gatiti va machiati, mergeti in club, faceti poze si selfie inainte de a merge in club, mergeti in club, gagati sau pur si simplu frangeti inimile baietiilor, sunteti in centrul actiunii, apoi la ora 7 dimi va intoarceti in camin si va puneti la somn, asta e distractia delicioasa ce te asteapta draga mea in studentie, iti vei face tot ceea ce iti trece prin cap in camin implicit departe de tutela parintilor. si apropo de parintii, ei vor fi si foarte mandrii ca fata lor este intr-un centru universitar de renume. o sa fie o viata numai lapte si miere. asta e sfatul meu, aplica-l nu-l vei regreta. vrei sa ajungi ca majoritatea fetelor tinere care isi pun centura de castitate de tinere oprindu-se la primul si limitandu-se la distractii? nu cred

| corbulalbrosu a răspuns:

Momentan sa-ti asculti parintii.Ei iti doresc binele chiar daca consideri ca ar fi o imixtiune in viata ta privata.Sunt convins ca nu esti inca majora.

| T0T a răspuns:

Uneori parintii au dreptate si nu iti dai seama de asta decat cand dai cu capul de sus. Nici nu stim cati ani ai, e clar ca esti minora, si e normal ca un parinte sa nu fie de acord. Nu e normal la varsta ta.

| Emilian65 a răspuns:

Daca esti minora, parintii tai au dreptate ca nu te lasa sa faci sex cu prietenul tau. Foarte bine ca el nu te forteaza sa faci sex cu el.Probabil a auzit ca parintii tai sunt impotriva ca tu sa faci sex cu el. Ai rabdare sa mai cresteti, sa ai acordul parintilor si atunci va veti iubi cat doriti voi.

| Fatamuntilor a răspuns:

Cati ani ai? Daca ai sub 18 e de preferat sa-ti asculti parintii, ba chiar indicat sa asculti sfaturile lor.Si chiar e obigatoriu 1
Nu vei ingrosa numarul mamelor minore sau vei contacta mai stiu eu ce boli.
Dupa 18 ani cand si mintea si organismul este dezvoltat iti poti urma instictul.Dar si atunci doar daca esti pregatita.

| Alcyon a răspuns:

Parintii se baga in viata ta, fiindca in caz c-o sa ramai gravida, ei or sa trebuiasca sa aiba grija de bebe. Tu probabil ca n-ai terminat nici liceul, prin urmare n-ai nicio sansa sa te angajezi undeva. Viata sexuala vine la pachet cu multe riscuri, printre care se numara si aparitia unei sarcini. Metodele contraceptive nu sunt intotdeauna eficiente (mai ales daca n-ai experienta si nu stii sa te protejezi corect).

| Lawliet14 a răspuns:

Nu prea esti convinsa ca vrei sa iti incepi viata sexuala. Baiatul nici macar nu te preseaza, asa ca nu o face inca. Parintii tai au dreptate, mai ales ca esti fata, iar iubitul te mai poate astepta daca tine la tine cu adevarat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Părinții te protejează.
Întotdeauna îți vor vrea binele si chiar daca tu nu ești dezacord cu aceștia, le vei mulțumi într un final.
Bine ar fi ca noi fetele, sa avem o alta relație cu mamele noastre.
Adică, cel puțin mama mea a spus, ca daca ma apuc de fumat, ca rămân însărcinată sau altele, îți dau seama ca se supăra, dar a spus ca in casa nu are cum sa ma închidă si ca va fi lângă mine si ca ma va ajuta cu toate, chiar daca unele chestii nu ii convin.
Si chestia cu viață sexuala, daca ai peste 17-18 ani sa știi ca mama ta nu îți va interzice nimic, ba mai mult se va bucura ca vede ca vrei sa discuți cu ea si sa te documentezi ca sa știi pe viitor.
Asculta ti părinții, părerea mea....atât timp cat iubitul tau te va aștepta.
Plus ca, daca a dată nu te va aștepta, înseamnă ca nu te merita si daca ai fi făcut o si apoi pleca, le dădeai dreptate părinților ca sa nu îți începi viață sexuala cu cineva cu care nu ești sigura ca te va tine...sa zic, toată viață.
Deci, nu te grăbi pentru ca ai tot timpul din lume si asculta de părinți, chiar daca ești împotriva afirmațiilor lor, vei ajunge într un timp când le vei da dreptate happy
Bafta happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Clar nu dupa inteligenta. Instincte, parinti, horoscop, orice, dar nu inteligenta. Si orice altceva vei alege sa faci in viata, fa-o gandind cel mai putin, bunul simt si logica sunt supraestimate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La intrebarea anterioara spuneai ca el vrea totusi sex! Cum vine asta?

| TheCuteOne a răspuns:

Bună!
Sunt convinsă că eşti minoră.Ia-te după părinţii tăi că ştiu ei bine ce fac! La vârsta ta nu eşti pregătită. Mai ai răbdare până la 18 ani, dacă te iubeşte cu adevărat te va aştepta!