Buna,
Unele fete simt doar putina durere iar alte fete isi dau seama ca li s-a rupt himenul debea dupa ce vad ca le curge sange.
Depinde de elasticitatea himenului.
Numai bine!
Daca esti virgina si este prima data cand te culci cu cineva, da, o sa te doara, este totul suportabil.
Nu te astepta ca prima data sa iasa bine, de cele mai multe ori nu iese deloc bine, in special pentru fete- normal pentru ca doare
Cu timpul o sa fie mai bine.
E logic ca e virgina din moment ce a precizat cuvantul 'himen', desi himenul ala la unele femei/fete mai e si flexibil deci nu pot face copii.
Depinde de grosimea gimenului! La fiecare e diferit! Daca astepti parerea persoanala,pai bine da doare,tare doar, dar e suportabil, si nu e decit doar 1 poate si a 2 oara.
Am auzit ca doare:d eu nu am incercat deci nu stiu ce sa zic dar ma gandesc ca toate femeile au trecut prin asa ceva si nu a murit nimemi ba chiar din contra inca mai vor ) asa ca
Nu neaparat... unule fete simt un pic de durere, altele nu , depinde de tine, trebuie sa nu stai incordata, sa stai calma /relaxata si tipu' cu care o faci sa se priceapa in domeniu .
anonim_4396 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: