Vezi sa nu iti para rau ca a zis DA si apoi il vezi cu altu mergand pe strada sau in pat.
Eu zic sa eviti calea directa. Mai bine o intrebi daca vrea sa iesiti undeva impreuna, vezi cum iese intalnirea si in functie de asta ii spui la sfarsit ce fain o fost si ca ai vrea sa mai iesiti impreuna. Si dupa 2-3 intalniri vine momentul sa-i propui sa fiti prieteni.
In cazul in care refuza, vezi din tonul ei ce sansa mai ai sa ajungi sa fi cu ea, de obicei "nu" inseamna "prea curand ca sa ma decid".
Buna intreab-o si daca rasp este NU nu mai are rost sa incerci:*
doar cu alta fata:*
Cum sa intrebi o fata acest lucru, nu ai cum sa int. o fata,,, ei buna sti vrei sa fi prietena mea?,, e aiurea. Cel mai bine o inviti undeva, unde sa mergi doar tu si ea. E si atunci cand iesiti ai putea sa-i atingi mai des mana, sau sa o prinzi de mijlog...chestile astea vin de la sine.Si ea va intalege cea ce tu vrei, iar daca va fi de acord iti va raspunde cu aceeasi moneda.bafta
Prietene nu o intreba, dai de inteles, gandeste'te putin daca o intrebi asa dintr'o data s'ar rusina sh raspunsul ar fi km NU, ...idem cristyn
Nu stiu eu din astea. vreau si eu o fata dar nu gasesc toate fetele sa apeleze la mine
Depinde de cat de categoric este acel "nu". Daca vezi ca ezita si se fastaceste un pic inainte de a-ti da acel raspuns... inseamna ca-i este rusine sa spuna da din prima. Daca raspunsul, insa, este unul categoric... inseamna ca nu te vrea si nu ar trebui sa insisti.
Cel mai bine ar fi nu s-o intrebi, ci s-o inviti la un suc... ceva de genul asta. Sa-i dai de inteles ca vrei sa fiti impreuna, dar fara a o intreba daca da sau daca nu.
beausingurlamasamea întreabă: