Nici una din imaginatiile tale privind posibilitatile enumerate prin care ar fi ajuns cumva sperma in vagin nu poate fi considerata sau apreciata ca fiind catusi de cat veridica.
In mod indiscutabil, ar fi fost de real folos daca ai fi specificat in ce moment al ciclului menstrual ai fost in 21 Decembrie, fiindca sarcina se poate forma numai/doar in una din zilele PERIOADEI FERTILE.
Fiindca de la data respectiva si pana in prezent au trecut doar 15-16 zile, rezulta ca in mod absolut sigur nici starea de stres, nici cea de rau, de voma, sau marirea sanilor (?), NU pot fi considerate ca ar reprezenta SIMPTOME DE SARCINA, fiindca pur si simplu asa ceva este cu totul IMPOSIBIL sa se produca sau manifeste in prima luna de sarcina. Este indicat sa incerci sa te linistesti fiindca este inutil si ilogic sa te ingrijorezi. Multa sanatate!
Ultima oara ciclul mi-a venit pe 12 decembrie, nu stiu daca atunci eram in perioada fertila (pe 21) dar am niste aplicatii care imi arata cand imi va veni urmatoarea menstruație si imi aratau ca nu sunt in perioada fertila.
Fiindca intre ziua de incepere a actualului ciclu menstrual si data in care a avut loc actul sexual au fost in jur de 9-10 zile (12.12 - 21.12 = 10 zile). Rezulta ca NU se putea sa fii intr-o zi a PERIOADEI FERTILE (reale) in data de 21 Decembrie, daca ciclurile menstruale anterioare NU au fost mai scurte de 25-26 de zile.
Aplicatia respectiva se poate folosi NUMAI in cazul in care ciclul menstrual este de tipul REGULAT si niciodata nu are o abatere in +/- mai mare de 2 zile. In caz contrar informatiile oferite de acea aplicatie sunt eronate gresite si incorecte intr-o proportie cuprinsa intre 0% - 100%. Aplicatia calculeaza perioada fertila a ciclului menstrual in functie de numarul de zile pe care le presupui tu ca va avea ciclul si sunt introduse (indicate) de tine. In ce masura va fi corect sau incorect raspunsul/informatia oferita de acea aplicatie depinde in totalitate de precizia si corecitudinea estimarii tale privind lungimea viitorului ciclul menstrual.
Wow...recunosc ca asta e noua. Nu am mai auzit pana acum faza cu sperma transmisa prin sarut.
))
Eu: as vrea sa primesc răspunsuri serioase
sofisis:
Cel mai indicat ar fi să faci un test de sarcină. Dar șansele să fii însărcinată sunt minime! Deci stai liniștită! :*