Nu trebuie sa faci ce ai zis u daca nu vrei poti sa faci altceva de exemplu te interesezi cand merge el la strand si mergi si u cu o prietena sau mai multe cum doresti si te imbraci asa mai provocator si treci pe langa el si il ignori te faci ca nu l-ai vazut sa ii para rau ca te-a lasat sau prin sat cand mergi la plimbare imbracate mai provocator altceva nu stiu ce sa zic eu cred ca functioneaza ca eu am patit-o si am ramas cu buzele umflate nu stiu ce sa zic incearcati norocul
si daca crezi ca merit fundita o dai daca nu sa ai noroc si bafta
Fi indiferentă cu el asta o să-l doară
Dacă faci ce ai zis tu păi asta înseamnă să devi o pana.ramă so scuză-mă, dar nu cred că eşti genul acela de fată.
Mai bine fi indiferentă cu el, comportă-te de parcă nu-ţi pasă de el şi asta e.
Răzbunarea n-ajută la nimic şi dacă faci cum ai zis tu. ajută să-ţi facă ţie rău.
FantaSZy.
Fi atenta. da-i impresia ac ai fi in stare sa te impaci cu el pentru ca il iubesti enorm de mult. apoi cand il vezi ca pune botu' si ca vrea sa se impace cu tine(apropo sa il faci sa te placa mai mult) pur si simplu nu il mai bagi in seama.indiferenta doare cel mai tare
Bine a facut, poate e prea bun pentru tine si nu il meriti... nu sar fi despartit el de tine asa de florile marului(adica degeaba)... bafta!