| Myself_5723 a întrebat:

Vreau sa le fac in ciuda la doua fete! Ele sunt surori si sunt mai unite si se prefac ca sunt smechere si rautacioase, sunt invidioase, dar nu le consider nu stiu eu ce vipere, dar as dori sa le fac in ciuda, au intors toti copii de pe strada impotriva mea, si asta ma doar! Ajutati-ma! Apropo eu cred ca mama lor le invata sa fie atat de rautacioase, deoarece in adolescenta mama mea si tatal lor au fost iubiti, iar parintii tatalui lui au vrut-o ca nora pe mama mea! Vreau sa le fac invidioase si vreau sa le enervez astfel incat sa le fac ciuda! Sa nu-mi spuneti sa le ignor, deoarece am facut deja acest lucru si vad ca au nevoie de ceva mai dur...De obicei cand ele stau afara si eu trec pe langa ele le salut (asa am fost invatata, de obicei ele nu saluta pe nimeni, ele nu ma saluta, doar daca le salut eu ) si chiar merg acolo la ele sa vorbim deoarece vreau sa le arat ca sunt mai desteapta si le intreb (cum merge cu scoala...) si ele imi raspund, dar ele nu ma intreaba nimic, eu tind sa cred ca ele afla totul de la pasarele! Ce credeti?! Sa le zic ceva, ce? Ajutor! VREAU REPLICI DURE!

2 răspunsuri:
| CaRaMiDa a răspuns:

Daca te intreaba ele ce faci spui ceva de genu:
f... muste, tu nu bazai?
dau m.la curiosi!

| andreiutza_2411 a răspuns:

Te sfatuies sa stargi cati mai multi copii si daca te jignesc acele fete sa incei sa faci un concurs cu ele de inteligenta si le spui daca eu sunt mai inteligenta ca voi nu mai bagati strabe de mine iar daca sunteti mai inteligente ca mine niciun copil sa nu mai vorbeasca cu mine.Iar asa le vei potoli, dar mai ales iale si tu la misto. cu niste cuvinte pe care nu le stiu. Sper ca te am ajutathappy succes happy