Si ce vrei sa spui prin "suntem genuri diferite"? Ti se pare ca ce ai facut e mai putin grav pentru ca esti barbat?
Nu am trecut prin asta pentru ca imi respect iubitul si sa ma respect si pe mine indeajuns incat sa imi dau seama ca daca ajung sa insel relatia aia nu mai are rost. Pentru ca nu exista suficienta iubire. Si crede-ma, ar fi fost ocazii in cei 4 ani de cand suntem impreuna.
Cine crezi ca e om de baza acuma? Si ea poate sa te insele si tu nu vei accepta asta te faci ca nu e adevarat asa cum multi traiesc cu gandul asta
Eu sunt de parere ca, atata timp cat iubesti cu adevarat, nu ai cum sa inseli. Pentru ca nu poti avea ochi pentru altele/altii!
Cred ca mai mult te simti magulit, iti place ca iubita ta iti spune ca te iubeste si iti ofera toata afectiunea aia de care ziceai ca ai nevoie.
Nu stiu daca observi cata ipocrizie sta in fraza asta a ta, "daca femeia ma insala si aflu. nu mai sunt sanse de impacare". Tu iti dai seama ca tocmai ai inselat-o? Te astepti ca ea daca afla sa stearga tot cu buretele? Va afla, stai linistit.
Cel mai bun lucru pe care l-ai putea face ar fi sa demonstrezi ca esti barbat si atunci cand vine vorba sa iti asumi responsabilitatea pentru faptele tale, nu doar cand inseli. Cum faci asta? Spunandu-i adevaratul iubitei tale.
Crede-ma, e cel mai bun lucru pe care l-ai putea face. ("Greseala recunoscuta e pe jumatate iertata")
La fel si ea poate sa faca si ea, daca afla sa ne despartim, nu sa stearga cu buretele. Iar raspunsul tau tinand cont ca esti fata nu ma surprinde deloc si probabil asa as raspunde si eu. E o diferenta intre noi 2 : Suntem genuri diferite, feminin respectiv masculin. Si al doilea, nu ai trecut prin asta. PS: As fi putut sa bag mana in foc si sa ma jur ca nu o sa ma ating de altcineva, uite ca s-a intamplat!
Si ce vrei sa spui prin "suntem genuri diferite"? Ti se pare ca ce ai facut e mai putin grav pentru ca esti barbat?
Nu am trecut prin asta pentru ca imi respect iubitul si sa ma respect si pe mine indeajuns incat sa imi dau seama ca daca ajung sa insel relatia aia nu mai are rost. Pentru ca nu exista suficienta iubire. Si crede-ma, ar fi fost ocazii in cei 4 ani de cand suntem impreuna.
Nici o fata nu se afla intro relatie atata timp cat nu face sex, cand iubesti o persoana faci sex cu ea,cand o fata face dragoste cu tine e semn ca vrea ceva cu tine, tu acuma visezi o telenovela, da vei reveni la realitate, eu nu iubesc femeia, barbatul, iubesc orice om care e om nu gunoi uman
Initial m-am gandit sa-ti raspund insa m-a oprit caracterul meu mai libertin, dar si faptul ca te consider un ipocrit.
Corbule,nu te cunosc, dar pentru faza cu,, esti un ipocrit,, tot respectul meu, pe bune.
Uneori simt ca "o iau razna" mai ales daca nu imi exprim parerea, buna sau rea.