| elly_3997 a întrebat:

Vreau sa ma ajutati cine se pricepe cel mai bine.sunt cu cineva de 4 ani stam impreuna dar sentimente nu mai sunt numai ca nu putem sa ne despartim si nu stiu de ce. e prea multa monotonie in relatia asta.cum sa fac pentru ca acum 3 saptamana m-am indragostit de altcineva si nu vreau sa afle. in 4 ani nu l-am inselat dar el pe mine mai mult ca sigur ca da.acum nu stiu ce sa fac pentru ca sincer nu vreau sa ma razbun dar imi place prea mult persoana de care m-am indragostit si as fi dispusa sa fac lucrul asta. voi ce ziceti vreau sfaturi e bine sau nu?

Răspuns Câştigător
| erik a răspuns:

Daca relatia voastra este una speciala si sentimentele voastre s-au stins, atunci sunteti direct responsabili de aceasta situatie.Intr-o relatie, in afara de sex trebuie sa existe comunicare, respect, gesturi, etc. Dar daca relatia voastra nu este una speciala si ea mai exista datorita obisnuintei, despartirea mi se pare inevitabila...totul va mai tine pana la momentul adevarului.Eu zic sa stati de vorba si sa clarificati aceste lucruri, caci nu are rost sa va imbatati cu apa rece si abia atunci, va veti simti dezlegati unul de altul.

6 răspunsuri:
| GeOrGiAnNA20 a răspuns:

Nu poti sa te desparti de el pentru ca te-ai obisnuit cu el. dar daca te-ai indragostit de altcineva si acel baiat simte si el ceva pentru tine pune punct relatiei cu actualul.

| Crisu a răspuns:

Esti cumva legata de el? si sincer acum, nici tu nu sti ce vrei.nu vreau sa-l insel, as fi dispus pentru persoana respectivaoh go on.itsi zic eu ce ar trebui sa faci, chiar daca nu o sa respectsi si as spune`o degeaba totusi sa-ti explic.nu te tine nimeni legata de el, si ar trebui sa te despartsi de el, mai ales daca spui ca nu mai sunt sentimente. dupa aceea discuta tu cu cealalta persoana.happy

| cosmina05 a răspuns:

Esti sigura ca te-a indragostit sau doar e atractie? crezi ca merita ca sa lasi in urma 4 ani de relatie? crezi ca iti va oferi mai multe decat ti-a oferit celalalt? zic asta pentru ca trebuie sa te gandesti serios, deoarece in ziua de astazi greu se gasesc persoane care doresc ceva serios.intai incearca sa discuti cu cel cu care ai stat 4 ani, ca poate rezolvati ceva.aduceti relatia la viata, daca nu se poate face nimic si crezi ca celalalt te merita si ofera ceva mai bun, atunci da, desparta-te pentru ca dragoste cu forta nu se poate.gandeste-te bine inainte de a lua o decizie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In probleme din astea e greu de dat sfaturi. Fiecare om este un unicat. Cu gandurile lui, cu visele si sperantele lui. In afara de asta datele sunt prea putine. De ce ati stat 4 ani fara sa va casatoriti, sa aveti o viata normala de familie, eventual cu copii. De ce s-a ajuns la monotonie? Nu cumva din lipsa de comunicare? Oare va potriviti in totalitate? Relatia s-a bazat doar pe placere sau si pe o afinitate de idei, conceptii? Oare nu-i prea repede sa te indragostesti din 4 in 4 ani? Si de cel actual ai fost indragostita. Acum esti de altul. Peste cat timp de altul?
Cred ca ar trebui sa te gandesti f serios la ce vrei de la viata, si eventual sa discuti serios si cu actualul. Doar voi puteti stabili ce trebuie facut!

| elly_3997 explică:

Da dar de ce sa mai stau cu el daca nu ma respecta si nu ma simt iubita.eu inca incerc sa mai salvez ceva dar nu mai pot singura. el nu se implica in rest cu cel de care m-am indragostit e o atractie foarte puternica si din partea l; ui si el e intr-o relatie asta stiu de la o cunostinta comuna a noastra.nu stiu ce sa fac.sunt si confuza.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca sustii ca nu te mai respecta si nu te mai simti iubita iti luai talpasita de mult, nu asteptai sa te indragostesti de altul, da oare prietenul tau se simte iubit? tu il respecti? si de unde esti tu asa sigura ca te-a inselat? astea sunt motive pe care le gasesti tu in capul tau crezand ca iti va fi mai usor asa. Da-i papucii prietenului tau si fii cu celalat de care esti asa amorezatawinking si dupa ce iti trece indragosteala asta, te asteptam aici sa ceri sfaturi cum sa te impaci inapoi cu prietenul tau de 4 aniwinking bafta!