| PapusicaGeo a întrebat:

Vreau sa ma ajutati cu ceva...deci...prietena me cea mai buna s-a despartit de prietenul ei si ea chiar il iubea de el nu stiu de cand s-au despartit prietena mea e ff suparata el prima data a zis ca vrea sa se desparta de el si au vb la tel si el a intrebat-o ce sa faca ca sa o faca pe ea fericita si ea a zis nimic si el a zis mai vedem.si mai nou ca el sa comb cu o prietena buna de-a mea si a ei. ce as putea face va rog ajutati-ma sa imi ajut prietena cea mai buna.

Răspuns Câştigător
| deea89 a răspuns:

Poti sa o ajuti sa-l uite pentru ca dupa cate ai povestit nu este de nasul ei.Iesi cu ea in oras, du-te pe la ea, dormi pe la ea, petrece timpul cu ea.cand ai pe cineva alaturi sa te ajute sa nu te gandesti la o persoana iubita treci putin mai usor peste clipele grele.cred ca sigur va dura un timp nu se va intampla peste noapte.dar crede`ma ca ajuta mult sa stea cu gandul in alta parte decat la baiatul respectiv.a si app...in legatura cu prietena voastra comuna care este cu fostul ei...nu te-as sfatui sa stati prea mult prin preajma ei ca sa nu ii faca rau prietenei tale prin a vb despre fostul iubit, sau mai rau cand sunteti toate 3 sa vina fostul la noua prietena si sa-l vada. sper ca te-am ajutat macar putin.succes :*

1 răspuns:
| justme_3711 a răspuns:

In primul rand tipa cu care s-a combinat prietenul cmbp`ului tau nu va este prietena!happy fa-o sa treceti peste, sa nu-si mai aminteasca, pentru ca asa sunt baietii.ce sa le faci. Zi ca o sa-i fi alaturi mereu! si ca amandoua veti trece peste orice.Si o sa vedeti ca daca ea va fi indiferenta cu fostul ei si ii va lasa pe ei in pace el isi va da seama ce a pierdut!happy si va incerca sa se intoarca la ea. dar ea sa nu faca greseala sa-l accepte! Unde ai scuipat nu pupi niciodata si odata ce a plecat nu se mai intoarce!