Prietene te ajut eu dar nu iti spun aicia... daca chiar vrei baga Idiul asta in lista e a lu soramea nu il mai foloseste si mi la dat mie sa imi fac conturi pe el la metin :andreeasexi99@yahoo.com Te ajut eu prietene stai fara grija
Ce mai poti face este sa te schimbi, alta sansa nu mai ai. Spune`i ca te-ai schimbat si arata-i asta, si incearca sa nu mai faci greseli. Intelege-o si pe ea.
Nu cred ca o iubesti sau tii la ea din moment ce-ti bati joc de ea. Daca tu chiar o iubeai nu ai fi facut asemena gesturi indiferent de ce s-a intamplat in familie.Cum ai zis si tu... a4a oara ar fi cam greu. Lasa sa treaca un timp si incearca sa vorbesti cu ea dupa ce-i mai trece.
Imi pare rau ca ti-ai pirdut`o pe cea mai buna prietena. Incearca sa-i faci un cadou. o felicitare. sa-i spui ceea ce crezi tu cu adevarat despre ea si sa-ti ceri scuze. Bafta:*
I-am spus la fiecare impacare: ma voi schimba o sa vezi...de unde? am facut din nou si din nou prostii numai crede in vorbe.pentru ea cuvintele mele sunt vrajeli ieftine.o voi lasa ceva timp, dar din moment ce multi baga strambe intre noi cam greu sa reusesc ceva
HappynewCenusa întreabă: