Buna, sti... uneori prea multa daruire si atentie strica.Adica mereu lumea e nemultumita, daca ai fi prea indiferent nu era deloc bine, ca i-ai daruit prea multa atentie, iubire, si-a cam pierdut interesul si au aparut nemultumirile, cand ai totul in palma parca nu te mai intereseza asa tare, asa sunt unii.Totusi cand e vorba de o relatie, de o iubire parerea mea e ca ori nu te iubeste, ori s-a saturat de atata atentie si vrea ori libertate mai multa, sau sa nu o coplesesti, sa nu o sufoci, oricum nu e normal ce ti-a zis ea mai ales ca sunteti impreuna de 2 luni, nu e mult, daca de pe acum face asa...nu stiu ce sa cred, dar aplica ce a spus ea sa vezi ca tot ea va cere atentie la un momentdat, nu o cauta, nu o suna prea des, nu fi chiar asa tandru, las-o mai moale, vei vedea pe parcurs daca te merita sau nu.
Probabil esti genul care sufoca, care iubeste cu patima si asta nu e un lucru tocmai bun de multe ori.
Faptul ca tu ii arati mereu dragostea ta si faptul ca vrei sa-ti fie alaturi si in viitor o face sa devina mai dezinteresata.
Tu te comporti ca o cetate deja cucerita, iar ea orice ar face nu mai are ce castiga la tine, ii dai totul pe tava!
Fi mai indeferent cum spune ea ca sa iti poata duca dorul.
Desigur, daca nu esti genul siropos inseamna ca ea doar cauta un mijloc de a 'scapa' de tine!
In ambele cazuri este destul de rau pentru ca nu poti face prea multe!
DA, i-ai daruit prea mult.Fii indiferent, las-o sa supsine dupa un sarut, un telefon...las-o de tot.
Inseamna ca i-ai daruit prea mult...incearca sa te abti putin daca iti place prea mult sunt sigur ca poti desi e foarte greu stiu asta din propie experienta... daca o sufoci cu "dragostea" ta la un moment dat se va simti parca controlata chiar daca tu vrei sa o vezi mai mult sau sa vorbesti cu ea mai mult doar "pentru ca o iubesti" daca nu te schimbi acum cred ca o sa o pierzi