Intreaba-l! Chiar daca iti e rusine.Nu poate sa se intample nimic.Ai incredere in tine si totul o sa fie bine.
Succes!
Ia-ti tupeul, pune rusinea lao part si intraba-l! Cel mai rau lucra ce se poate intampla e, ca, iti spune ceea ce nu vrei sa auzi... dar macar stii de-o reaba
Si de ce nu-l intrebi pe el ma rog ce simte pentru tine? Noi crezi ca stim mai bine daca el are sau nu are ceva sentimente fata de tine? Intreaba-l fara rusine!
Vb pe mess si eu am facut asa i-am zis vreau sa fie iubita mea dar mi-a raspuns ca ma vede ca pe un prieten si nu poate fii mai mult :0 asta se poate intampla mai rau nu cred decat sa iti dea ignore
Eu sig k sigur vrea sa fie c utn, doar k e mai timid si nu stie cum sa inceapa.parerea mea:incerk sa faci tu primul pas si vei vedea rezultatele.
succes
In cazul tau recomand sa vorbesti cu el... nu strica sa mergeti intr-un loc unde sa fiti singuri si sa puteti vorbi... Spune-i cat de mult il iubesti... exprima-te liber in fata lui si convinge-l sa te iubeasca de parca ai fi ultima fata pe pamant pentru el... stiu ca voi fetele aveti puterea aceea de convingere asupra noastra! Mult succes...
Poate e simpatie, baietilor le place sa fie de ajutor Ce sa zic, daca i-ai spus o data ca-l placi si el a zis "nu"...nu-i bine nici sa te tii de el ca o lipitoare.Nu-ti dai si tu seama de atitudinea lui, fa si tu diferenta dintre amicitie si atractie...Mai bine asteapta sa vina el la tine, stie deja ca il placi, daca te place si el, pana la urma tot veti fi impreuna. Poate vrea doar sa te cunoasca mai bine inainte pa si succes
Fa-ti curaj si intreaba-l daca te place sau spune-i tu ca iti place de el...iti urez bafta!
Anonima17191 întreabă: