Cred ca trebuie sa astepti. Acum... dupa ce ai gresit nici macar nu ii poti accepta dorinta de a sta sa se linisteasca? Nu mai insista ca baietilor nu le plac fetele obsesive. Ti-a spus sa astepti nu? De ce nu astepti? Asta este... acum trebuie sa suporti consecintele. Intr-adevar toti gresim, dar toti suportam consecintele. Fa si tu la fel ca noi, asteapta!
Eu cred ca esti o panarama si ca ai noroc ca nu ti-a dat jet de tot si ca ti-am ai dat o sansa. Daca eram in locul lui te scuipam si te trimiteam acasa. Cum ai tupeul sa ai pretentii in ceea ce priveste iubirea pe care ti-o poarta tu parasuto?
Dupa parerea mea, daca il iubeai cu adevarat nu il inselai...
oricum, ai rabdare.
lasa. l sa se gandeasca, pentru ca daca hotaraste prea repede sa va impacati e posibil ca dupa sa realizeze ca nu mai tine la tine si iar sa te faca sa suferi.
succes mai departe...
Are dreptate "thereforyou" in raspunsul ce ti l-a dat. Esti o panarama. Deci nu te mai vaieta atata si suporta consecintele faptelor tale. Alta data sa te inveti minte.
Baram daca il inselai cu 1 dar cu 2.pacat de baiat l-ai facut sa sufere.eu una zic ca meriti ce ti-a facut ca s-a culcat cu tine si dupa aia incet incet sa indepartat de tine.mie una nu mi-ar placea sa imi faca un baiat asa dar ti-ai facut-o cu mana ta.cine te-a pus sa te pupi cu alti? sigurat el nu te-a pus.altadata sa te inveti minte sa nu iti mai inseli parteneru ca nici tie nu ti-ar place sa te insele.succes in alta relatie ca nu cred ca iti mai da o sansa.P.S ce tie nu iti place altuia nu ai face
Auzi hai sa iti spun ceva noi baieti avem multa vrajeala putem face o fata sa creada ca o iubim la nebunie neam sinucide daca neam desp dar nu e asa poate tinem la ea sau o iubim dar nu chir asa sunt uni baieti care fac fetele sa creada ca le iubesc dar nu tin d eloc al ele pentru ca fetlor puneeti prea repede botu l vrajeala faptele nu vorbele:d vorbele trebuiesc insotite de fapte
Eu zic sa l mai inseli de cateva ori[bune]si apoi intreaba l dc s a racit relatia dintre voi.
beausingurlamasamea întreabă: