| MarianDeluise a întrebat:

Vreau sa ma combin cu o fata, dar mi-a spus cea mai buna prietena a ei ca mai are sentimente pentru fostul. Precizez ca am mai fost odata cu acea fata, dar dupa ce ne-am despartit combinat cu "EL" si acum s-au despartit.
A da si mai zicea prietena ei ca daca se combina iar cu mine se supara "EL" pe ea, desi ei nu fosrmeaza un cuplu in prezent. thinking

Ce sa fac?! laughing thinking

4 răspunsuri:
| ywar a răspuns:

Parerea mea e ca din "combinarile" astea ale voastre ale tinerilor din ziua de astazi o sa iasa un dezastru pentru ziua de maine. Nu se va putea intampla nimic bun pentru ca in principiu sunteti goi si superficiali. Vai de mama ei de varsta de aur a adolescentei.

| ElenaSA a răspuns:

Pai sa discuti cu fata respectiva sa vezi care este realitatea. Daca prietena are intentii rele?

| Floricikmov a răspuns:

Parerea mea este sa discuti cu acea fata si sa ii spui ca vvreti sa va impacati si daca vrea bine daca nu nu. Si acea prietena care ti-a spus poate nu a spus adevarul poate a mintit sau a facut-o intentionat. Dar daca acea fata cu care vrei tu sa te impaci mai are sentimente pentru fostul inseamna ca inca nu a trecut peste despartire si nu iti va da un raspun daa inca mai sufera dupa cel pe care la pierdut.

| CosminCornel a răspuns:

In primul rand bea multa zeama de varza, cel putin 1l pe zi. Face tenul frumos si penisul mai mare. Apoi spune-i ca bei multa zeama de varza, o sa inteleaga ea.