Am fost si eu la fel cu o fata acum 2 ani si acum imi pare rau...Invit-o, fa-ti curaj, viata e scurta.
Ohoo... asa eram si eu la 14 ani, nu exagerez, traversam strada de o parte pe alta cand vedeam fete.Eram timid, inocent, off si genu acelasi de copilas timid care se imbujora din nimicuri. Atunci cand ma gandeam la asta, imi venea sa intru in pamant de rusine.Dar acum imi aduc cu drag aminte de inocenta aceea... Cum zboara ani, acum nu prea mai stiu ce e aia timiditate Esti un om normal, ai un fel frumos de a fi, mi-ar place sa gasesc o femeie sa fie la fel de timida cum eram eu (de fapt nu chiar asa, putin timida haha ) stai linistit repet, esti normal, esti un adolescent normal
Are absolut tot dreptul să se gândească la ce vrea el, dacă nu esti in stare să îi oferi un răspuns folositor de ce dracu mai răspunzi? Sa te aflii în treabă? Am văzut si alte răspunsuri de ale tale, un sfat, șterge ți dracu contul, renunță, omoară-te, om înapoiat ca tine nu am văzut...
Nu am inteles si nu voi intelege niciodata conceptul asta.La 14 ani e normal sa te indragostesti si nu poti opri ceva ce asa trebuie sa fie.(cand se duc unele chestii catre extrema atunci putem comenta)
Esti in crestere,atat fizic cat si psihic,dar ce poti face e sa citesti carti cu tema:dragoste,fa mereu eforturi in directia asta a sentimentelor,scrie undeva lucrurile,intrebarile pe care vrei sa I le adresezi fetei si ca sa ai mai mult curaj,vorbeste cu tine mereu,incurajeaza-te in oglinda(da,suna ciudat) si incearca sa fii sociabil cu mai multe persoane,ex:iesi mai des cu baietii la fotbal, cu colegii la film, suc, bowling (e usor nu?), vorbeste cat mai mult si vei vedea ca nu vei mai fi timid.