Pei daca chiar vrei sa faci asta dar ea nu prea atunci betai amandoi ceva tare. O imbeti si apoi treaba e mult mai usoara dar asta desigur daca vrei sa fi putin nesimtit
Consumati ceva tare inainte si mergeti in camera si dimineata n-o sa va mai amintiti nimic din ce s-a intamplat(asa impaci si capra si varza)
Daca reusesti, se merita sa faci revelionul in fiecare zi. Ai totusi grija sa nu ajungi cu mana in ghips.
Cred ca va iesii mai bine daca va fi ceva spontan decat ceva planuit.fa din asta o amintire frumoasa [nu:eram morti de beti si nici nu am stiut ce se intampla cu noi]...si cine stie? poate in spatele acelor :*se ascunde o fata obraznica..ai grija ce faci..sa nu ajungi sa nu mai scapi de ea dar nici sa faci ceva regretabil sa se uite toti urat la tine dupaceea :-P:-P:-P
Cred ca va iesii mai bine daca va fi ceva spontan decat ceva planuit.Fa din asta o amintire frumoasa [nu:eram morti de beti si nici nu am stiut ce se intampla cu noi]...Si cine stie? Poate in spatele acelor :*se ascunde o fata obraznica..Ai grija ce faci..Sa nu ajungi sa nu mai scapi de ea dar nici sa faci ceva regretabil sa se uite toti urat la tine dupaceea :-P:-P:-P