| Ildiz a întrebat:

Vreau sa ma despart de el dar nu sunt sigura ca este exact ceea ce simt. sincer, ce e de facut in cazul asta? nu sunt genul care ia pauze si nci el nu ea,deci ori suntem ori nu suntem impreuna.
Nu il mai suport,nu il mai vreau,nu mai cred nimic din ce spune,nu mai simt nevoia sa stau cu el,simt ca trece greu timpul,nu mai avem ce sa facem,nu mai simt nevoia sa il pup,sarut, imbratisez, NIMIC.
dar cu toate astea sunt maxim de geloasa si posesiva si nu ma vad fara el desi VREAU asta. Am 18ani si stiu ca viata mea nu ar trebui sa fie asa deloc. ce sa fac? ORICUM NE CERTAM ZILNIC PRIN MESAJE.

8 răspunsuri:
| NoSmile a răspuns:

Buna.
Destul de ciudata povestea ta.
Spui ca nu stii daca vrei sa te desparti de el, apoi ca nu-l mai suporti.
Eu cred ca esti ranita! Ti-a facut ceva ce te-a deranjat si din cauza asta nu mai simti nevoia sa-l saruti, etc.
Esti geloasa pentru ca ti-e teama sa nu-ti fie suflat de sub nas, sa nu fie el cel care iti spune ''pa'' si de teama sa nu mai faca aceeasi greseala.
Bun! Esti confuza.
Eu iti sugerez sa te desparti de el pentru o perioada.
In aceasta perioada iti vei pune ordine in ganduri si vei realiza daca intr-adevar il mai iubesti sau nu.
Pe de alta parte te-ai obisnuit cu el si ti-e teama sa o iei de la inceput cu altul.
Esti tanara, ai toata viata inainte. Sunt destui baieti! NU va fi el ultimul.
Important e sa-ti doresti sa cunosti si sa te implici.
Te pup.
Ai grija de tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Faptul ca va certati nu e sanatos intr-o relatie. Daca tu chiar nu simti nimic mai bine nu stai cu el doar de frica ca o sa il ranesti. Cel mai bine e sa te desparti de el cu incetul sa nu fie ranit nicinul dintre voi. Pe tine te sperie gandul de a fi singura. Actioneaza acum sau deloc

| Ildiz explică (pentru anonim_4396):

De ce sunt geloasa si posesiva daca nu il mai iubesc? straight face

| anonim_4396 a răspuns (pentru Ildiz):

Asta doar tu stii ori nu suporti gandul sa il vezi cu alta si esti geloasa pentru ca totusi doresti sa continui relatia cu timpul o sa iti dai seama

| DienutzaMamarutza a răspuns:

In situatia asta am fost si eu... dar mi-a trecut happy am ramas impreuna, si incerc sa observ cum ar fi mai bine...

| Ildiz explică (pentru DienutzaMamarutza):

Si te simti bine? poti sa te comporti normal cu el?

| DienutzaMamarutza a răspuns (pentru Ildiz):

Hm... da happy

| sheer a răspuns:

Un om este gelos si posesiv atunci cand in subconstient nu isi mai doreste relatia. deci, cand tu simti gelozie, de fapt vrei sa te desparti. Nu simti iubire {din cauza ta sau a lui} Nu te desparti de frica si din cauza stimei de sine scazuta { datorata parintilor sau altor persoane care nu ti-au oferit iubirea necesara in perioada copilariei si o cauti acum, in oricine. faptul ca nu poti sa te desparti arata ca sinele tau ranit inca nu si-a iertat subconstient parintii pentru ca nu au stiut de cat de multa iubire ai nevoie, si ti-au oferit cat i-a dus capul {daca nu ii ierti nu poti scapa de viitoarele relatii nocive pe care le atragi inconstient in viata ta, pentru a retrai momentele din familie } singura solutie este sa te iubesti pe tine. si apoi pe ceilalti ca pe tine insuti. happy succes