| gabrielacrisu a întrebat:

vreau sa ma despart de prietenul meu fiindca am intalnit pe cineva care cred si sunt sg ca egenul meu mai mult decat actualul si as vrea sa ii spun fara sa se supere si fara sa planga fiindca el e mai sensibil si sufera cum sa o fac si fara rasp de genu,, spune-i asta si ca vreai sa fiti prieteni,,big grin

4 răspunsuri:
| AnonimulxD112 a răspuns:

Buna Gabriela. happy Poii si eu am patit la fel. oh go on! Potii sa sa te certii cu el vezi tu un motiv si te despartii pff dar atuncii poate regreta. pff. sau potii sa spui "[numele] eu tzin ft mult la tine dar imi pare rau si sperii sa nu suferi dar acum s`a schimbat sentimentu fata de tine si as vrea sa fim doar amicii, te rog intelege." sau zii la o prietena de a ta sa se puna cu el sa se dea la el si asa va despwinking

| OannaAnna a răspuns:

Buna! pai ( dupa parerea mea ) nu ar trebui sa ii spui ca ai gasit pe cineva. spune-i ca ai vrea sa fi singura o perioada. in timpul cat esti singura poti sal cunosti mai bine pe celalalt baiat si sa vezi daca chiar e " baiatul viselor" iar daca nu merge te-ai putea intoarce la actualul tau prieten. Sper ca te-am ajutatkiss. funda?

| Bambyynaa007 a răspuns:

Deci: poate nu asta e chiar raspunsul la care asteptai dar (zic eu) ar trebui sa ii spui direct.O sa sufere cat o sa sufere dar probabil isi va da seama ca e mai bine asa si poate va aprecia ca i-ai spus adevarul si ca nu l-ai inselat. Daca nu, cum a scris si restul, ii spui ca sentimentele sunt diferite si ca tu simti ca relatia numai merge si gata.Hay multa bafta si astept vesti bune:*

| albertoleos99 a răspuns:

Hm destul de complicat, dar cel mai bine este sa stai 3-4 zile. fara sa ai nici un contact cu actualul tau iubit( fara sa vorbiti si fara sa va vedeti) dupa acele zile poti sa te duci in fata lui...si sa ii spui ca sentimentele tale s-au schimbat, si ca nu mai poti fi prietena lui, daca aveti un trecut de amici e perfect poti sa ii spui " iti amintesti ce bine era cand ne distram ca amici, etc" asta e este normal sa il doara putin dar o sa treaca in cateva zile peste..mai ales daca ii se prezinta alta domnitawinking