Adica ce...iti da de inteles ca deocamdata si-o trage cu tine, dar isi rezerva dreptul de a si-o trage si cu altii?
O relatie care nu a functionat inainte, nu va functiona niciodata, iar iubita ta este mai realista decat tine, de aceea vrea doar sex cu beneficii si atat, lasandu-si o portita spre libertate si spre cucerirea altui iubit.
Cea mai mare greseala ca om este sa te milogesti in fata cuiva sa faca ceva ce el/ea nu vrea.
Daca femeia nu vrea, pai atunci nu mai insista. Cand un cersetor iti cere bani si tu nu vrei sa-i dai, daca el insista, tu ii dai? Cam in aceeasi situatie te afli si tu acum.
"în 25 Octombrie | catalin292000 explică (pentru relian):
și daca o las însărcinată?"
Un copil este o responsabilitate foarte mare, este un commitment pe viata.
Daca tie ti-a trecut asta prin cap,
oare ti-a trecut prin cap ca O IUBESTI?
Ti-a trecut prin cap ca vrei sa-ti petreci restul vietii cu ea?
Ti-a trecut prin minte sa ii SPUI si EI?
Tot ce stie fata asta e ca tie iti place cum va voi. Iar asta nu te face mai special decat altul de pe strada. Intelegi?
Tu iubesti fata asta si vrei sa o convingi sa ramana cu tine. Ce faci in sensul asta?
Ai invitat-o la un restaurant bun, la cina? Nu fast food!
Ai invitat-o la cinema la film, sa vedeti ceva romantic?
Un weekend romantic la munte?
Ai cerut-o de nevasta? Nu trebuie sa va casatoriti acum, poate fi si peste cativa ani. Dar sa stie si ea.
Omule, trebuie sa-i arati si trebuie sa-i spui. Altfel o pierzi si vei regreta tot restul vietii ca ti-ai ratat sansa cu ea.
Pe bune, ce s-a intamplat cu barbatii din ziua de azi? Habar n-au cum sa se poarte cu o femeie!
Mai era unul pe aici care isi plangea in pumni ca l-a parasit iubita dupa 6 ani.
Se pare ca iubita ta are ceva mai multa minte, a asteptat dupa tine doar 4 ani.
Nu, nu insista. Lasa lucrurile sa vina de la sine. Cu cat insisti mai tare, cu atat o indepartezi. Da-i putin spatiu pe partea sentimentala
Ea se comportă ca cum as fi iubitul ei ma alinta, imi face mincare, dormim împreună, insa totusi cu zimbetul pe buze spune ca face asta doar ca prieteni, imi spune ca normal ca o sa se culce cu mine deoarece am fost 4 ani împreună, ea vrea sa plece peste hotare la munca si sa reviie la forma care era cand s-a inceput relația noastră, imi spune ca o să gindeasca la o posibilă împăcare dar pana merge pe ideea ei, dați-mi vă rog un sfat
Sfat? Stai cu ea trage de ea cit poti, cand o pleca, sa fii tu sanatos, sigur si-o mai trage si pe acolo, asa ca nu merita sa te impaci cu ea, fa sex cit tine, macar sa profiti si tu de ea.
Nu pune sentimente, ducase, ea de aia nici nu vrea sa va impacati, stie ca odata plecata la munca unde spui, isi va gasi si acolo cine so linisteasca asa ca fata este ok, nu vrea sa te faca sa suferi.
Asa ca vezi-ti de treaba, dai cit poti, daca vreodata ea va reveni, mai vezi tu atunci.
Ea se gandeste ca cine stie ce zmeu va gasi pe acolo pe unde urmeaza sa mearga, las-o sa vada, sigur nu va gasi pe careva mai bun ca tine, ca de era ea atat de mare frumusezte gasea si aici, asa ca o sa vina ea la tine cindva inapoi, sau dupa cel putin un an cand o vedea ca nu apare zmeul dorit.
Daca tu cauti sa te implici, mai rau o sa iti faci, vei ajunge sa suferi pentru nimic.Asa ca stai linistit, nu te implica prea tare, nu te milogi dea, cazi de papagal, arati ca esti obsedat, iar femeile fug de oameni asa.
și daca o las însărcinată?
Nu se lasa ea, stai tu linistit, daca ea nu vrea ceva serios, o sa aiba grija sa nu ramana.vad tot cauti perin orice metode sa te agati de femeia asta, esti obsedat omule, iau mai usor, respecta pe cei din jur respecta decizia unui partener.
Daca ea a spus ca vrea doar huta huta, tu ce de ce cauti altceva? Cauti ceva care nu te vrea pentru ce? esti foarte insistent, iar la un mom dat o sa ramai cu ochii in soare cand n-o sa mai poti face nimic.
Dar fiecare face ce stie, asa esti, aia faci.
angello17 întreabă: