| Elisabeta1maria a întrebat:

Vreau sa ma împac cu fostul meu prieten dar nu știu cum. Acum 2 luni el mi-a spus sa o lăsăm asa ca nu se mai poate între noi, iar peste o luna mi-a spus ca ii este dor de mine. Ne am văzut și am făcut sex, el mi-a spus ca ma iubește( pentru prima oara într un an jumate). După asta eu I am spus sa o lăsăm asa, acum îmi este dor de el și nu stiu cum sa ii spun sa ne vedem iar. Apropo, nu am fost împreună, doar prietenii cu beneficii... Nu ne am pus împreună din cauza vârstei, el îmi tot spune ca sunt prea mica.

11 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai daca el nu vrea de ce intinzi coarda?

| sweetys a răspuns:

Un fel de, daca am chef de cotaiala si nu am cu cine apelez la tine, te iau cu vrajeala ieftina pana imi rezolv problema. Asta nu e iubire, e manipulare in scop de cotaiala

| Violleta2022 a răspuns:

Iti pot da un singur sfat: NU cauta sa te impaci cu un "fost" iubit niciodata fiindca relatia nu va functiona niciodata si ai toate sansele sa-si bata joc de tine.
De tin nu ii este dor si nici nu te iubeste, ii este doar de pasarica ta si de sex gratis, pe care stie ca-l poate avea cand are chef madularul lui.
Acum depinde cat esti tu de naiva sa-l crezi.

| Madaxo97 a răspuns:

"Nu ne-am pus împreună din cauza vârstei, el crede că sunt prea mică" - asta e cea mai patetică scuză posibilă, ai zis mai jos că sunt 5 ani diferența între voi, asta e nimic, alți nebuni își fac iubite cu 20-30 ani mai mici ca ei și nu le mai consideră "mici". Asta nu e motiv să nu vrea relație din cauza diferenței de 5 ani între voi, e clar că nu te vrea decât pentru distracție, pentru sex, un bărbat e în stare să spună orice dulcegărie când vrea sex, că te iubește, că face, că drege. Fă sex cu el dacă asta vrei dar nu te mai implica emoțional că e clar ca el nu o face și doar te vrea pentru sex și atât, în niciun caz nu te iubește, înseamnă că nu ai văzut niciodată un cum se comportă un bărbat când într-adevăr iubește o femeie.

| Miruna333 a răspuns:

Ce s-a spus si mai jos, el doar a incercat sa obtina putina distractie. De ce sa iti irosesti timpul cu el? Sunt si alti baieti, nici nu doreste relatie cu tine, vrea doar distractie. Daca asta vrei si tu, foarte bine. Dar tot il numesti fost prieten, cu toate ca nu a fost nimic oficial. Nu mai avea cu cine sa si-o traga si ti-a zis ca ii este dor, clasic baietilor, stia ca ii pici in capcana. Daca tot el ti-a spus ca nu se mai poate intre voi, are motivele lui

| Giulia911 a răspuns:

Îl doare fix în... de tine și pe tine la fel de el.

| adam7 a răspuns:

Care e diferența de vârstă?

| Elisabeta1maria explică (pentru adam7):

5 ani

| adam7 a răspuns (pentru Elisabeta1maria):

5 ani, serios?
Păi doar dacă ești minoră ar fi probleme, în rest e o diferență perfectă.
Și 10-15 ani dacă bărbați le mai mare e ok

| WilliamQoilung2024 a răspuns:

Pierzi timp din viața ta.
Din punctul meu de vedere, prietenia cu beneficii, există doar dintr-o parte. Și cu siguranță este cea a bărbatului, care nu vrea obligații.
Nu cred că există vreo femeie care pur și simplu vrea să se simtă folosită.
De ce nu alegi să iubești și să fii iubită. Alege un bărbat, băiat, cu normă întreagă. Care nu te vrea doar pentru ce ai tu între picioare.
Din experiență, îți spun că relația asta așa zis cu beneficii, își va pune amprenta pe tot ce înseamnă viața ta de aici înainte.
Dacă îi vei spune viitorului soț, că ai avut parte de așa ceva... Nu va avea încredere deplină niciodată în tine. Și știi de ce?
Pentru că ai acceptat să faci sex fără sentimente. Doar pentru nevoia de sex.

| sriosnr1hater a răspuns:

Seara buna mademoiselle, as vrea sa imi aduci la cunostinta varsta dumnea ta si a "prietenului" daca se poate, dar nu recomand o impacare deoarece merita sa cunosti si alti oameni in afara de cei care vor sa profite de tine!