| alexiss_9225 a întrebat:

Vreau sa ma impac cu fostul si nu stiu cum. am avut o relatie de 4 luni. intre noi este o diferenta de 10 ani. eu sunt virgina, iar el nu a vrut sa isi bata joc de mine, sa se culce si sa ma lase. eu anul asta sunt cu bacu, iar el mi a zis sa ma ocup de bac, sa nu imi concentrez mintile asupra lui. mi-a zis ca o sa inteleg ca e mai bine asa. eu am fost cam posesiva in relatie. acum nici nu ne mai bagam in seama. mai e putin si e o luna de cand nu vb deloc. pe facebook nu m.a sters de la prieteni, dar si.a schimbat nr de tel. insa un prieten de al lui ma tot baga in seama pe facebook, ma intreaba ce fac, si imi tot bate apropouri de el. help

Răspuns Câştigător
| 26Geo a răspuns:

Da,o diferenta intre voi de 10 ani inseamna destul de mult,dar daca va iubiti,merita incercat, nu conteaza varsta, sexul, religia sau rasa unui partener, conteaza sa va iubiti si sa va intelegeti.Problema e ca tu esti virgina si el nu vrea sa isi bata joc de tine,inseamna ca tine la tine, nu pot sa zic ca te iubeste, dar iti doreste binele si poate, poate se considera inferior tie si nu vrea sa fie o piedica pentru tine, asa ca se retrage si te lasa libera.Cat despre prieten, sunt 2 motive, ori acel prieten vrea sa vada daca il mai iubesti pe "fostul" tau si vrea el sa incerce sau "fostul" tau vorbeste despre tine cu el(ii e dor de tine) si el incearca sa va impace pe amandoi.Mai departe rezolvi tu.Bafta

7 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Nu te impaca deocamdata,nici nu incerca.
Asculta-l si vezi-ti de bacalaureat si intrarea la facultate,pentru ca baiatul asta are,totusi,ceva in cap,stie ce-ti spune,ii pasa de tine si vrea sa fii bine in viata sau cel putin sa nu fie el cauza vreunui esec de-al tau.
Foarte frumos ca nu a profitat de tine,foarte bun sfatul pe care ti l-a dat,banuiesc ca a realizat ca diferenta dintre voi era cam mare,ca tu vei pleca in alt oras sa faci facultatea, ca vei intra intr-o lume noua si, chiar fara sa vrei, drumurile voastre se vor desparti.
El, la 28 de ani si-a terminat deja studiile,are un servici,este in faza in care isi cauta o sotie,vrea sa-si faca o familie,tu abia iti incepi drumul in viata si a realizat ca nu sunteti prea potriviti.
In privinta prietenului lui,care te tot streseaza pe fb,sunt doua variante,sau l-a pus fostul tau iubit sa afle ce faci intr-un mod "discret",sau e direct interesat si ii placi.
Asa ca,spune-i si tu ca esti ocupata cu invatatul si abia astepti sa treaca bacul ca sa-l cauti pe amicul lui,asa impaci si capra si varza,daca ii placi va intelege ca tot la amicul lui visezi, daca vroia doar vesti, atunci vestile sunt bune, tot la amicul lui visezi!happy
Vezi-ti de invatat si bafta maxima la bac, astept postarea ta din vara sa te aplaud!happy

| nesuferit a răspuns:

Du dispera, salvarea ta, e chiar in fata ta

| neutrino a răspuns:

Brusc, te-ai gandit tu ca e vremea sa faci sex si te-ai trezit ca nu prea mai ai cu cine, si iti este rusine sa recunosti acest lucru. Da-ti bacul linistita si sigur vei gasi si aici o rezolvare.

| h3r a răspuns:

Ăla sigur are vreo 29 de ani.
Tu realizezi ce zici?
Cât îi pasă lui de tine și bac, mai mult decât îți pasă ție ce-i drept...
De ce ne spui de el când pe tine nu te mai interesează persoana lui? Deja vorbești cu prietenul său.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

10 ani?! 10 ani diferenta? Lasa-l in pace pe mosulica. E mai bine sa-ti cauti unul de virsta ta. Poate acum nu vezi, dar mai tirziu vei simti din plin diferenta si nu-ti va fi usor.

| RedheadOnTheRun a răspuns:

Asculta-l si vezi-ti de BAC. El si-a dat seama de diferentele dintre voi si a inteles ca e mai bine sa te lase in pace.

| Luiza-Marta_Mindrila_1996 a răspuns:

Uite stiu ca iti e greu si sincer poate cativa depe TPU ma vor jigni pentru ca voi zice asta dar pana al urma varsta e un numar si conteaza cum gandesti pana la urma, eu ti-as zice sa te gandesti mai bine si sa vezi care e cel mai bun lucru pe care il poti face daca tu chiar il iubesti du-te si vorbestei dar daca nu esti sigura ce simti pentru el nu te du poti face o greseala pe care o vei regreta, sper ca ti-am fost defolos succes in continuare si sper ca vei face alegerea cea mai buna.