E bine sa-ti doresti sa te insori, imi place ca privesti relatiile in perspectiva casatoriei, dar toate la timpul lor.Nu te grabi, e un pas foarte important(cel putin pentru mine), si pana la urma trebuie sa-ti gasesti o partenera cu care crezi ca ai putea convietui, de fapt fara decare n-ai putea trai.imi place o zicala:"Nu te casatori cu persoana cu care crezi ca ai putea trai, ci casatoreste-te cu persoana fara de care n-ai putea trai!Trebuie sa fiti pe aceeasi lungime de unda, sa fiti in prealabil prieteni foarte buni, si asta se va reflecta in casnicie-daca va merge bine, sau nu, sa existe incredere reciproca, sinceritate, onestitate, transparenta, multa dragoste, intelegere si puterea sa invingeti orice obstacol. Observa din umbra fetele, testeaza-le, analizeaza-le comportamentul in preajma prietenilor, a familiei, uita-te sa aiba ceva in capsor' nu doar un ambalaj frumos impachetat.Si ca sa-ti raspund la intrebare, da, exista fete care isi doresc un barbat, doar al lor, pentru intreaga viata cu care vor sa aiba copii si sa imbatraneasca impreuna.Sunt destule fete cu principii si care pastreaza aceste valori vii in inima lor.
Robert... sunt atat de multe fete(cuminti) care gandesc "dar oare pentru mine o sa fie un baiat asa cum il doresc eu: cuminte, muncitor, cinstit, onest si pe deasupra cu facultatea terminata?".nu stiu de ce dar, baietii se gandesc k stocul de fete cuminti s-a terminat.nu este chiar asa..gandeste-te k si fetele iti pun aceeasi intrebare :"s-or fi terminat oare cu totii? pentru noi au ramas numai fustangii si needucatii?".cam asa se intampla. dar trebuie doar s-o gasesti, intalnesti, fiindca ea exista acolo undeva exact dupa crieteriul pe care ti l-ai ales.
Exista cu siguranta astfel de fete. Numai ca e foarte greu sa le identifici si in plus ele se pot razgandi pe parcurs. Iar daca totusi ai gasit-o, nu vei stii cu siguranta asta decat atunci cand va fi prea tarziu. Asa ca nu mai cauta tot alege, ca ajungi sa culegi.
Sau vorba bancului: "Apoi, mai Ioane, macar sa iti iei o nevasta frumoasa, ca daca ti-i alege una urata ii f. te-o de unul singur..."
Scuze, acum am uitat ca ai spus ca vrei sa te insori si ai intrebat ce te sfatuim sa faci. In privinta asta iti pot da un singur sfat: razgandeste-te.
Normaaaal? u c credeai k s-au schimbat toate? nu! sunt dar nu l vezi sau nu le-ai intalnit u pana acum,. o sa gasesti persoana potrivita...succes!
Cccccccccccc/?"o fata uratica dar cu inima si cu sufletu curat"? cine crede asta? daca esti frumoasa si desteapta nu poti fi o sotie devotata o viata intreaga? doamneeeee, nu ttew fetele frumoase sunt curve! garantez eu,... daca unele nu au nimic in cap, sunt frumoase dar usuratice nu inseamna k toate cele frumoase sunt asa, ...cunosc fete suuuper frumoase care ar fi sotia perfecta, ...stai linistit k vei gasi, si eu credeam k nu voi gasi un baiat frumos care sa ma iubeasca si sa ma-nteleaga si totusi am gasit,... exista! exista fete care au cv in suflet in afara d dorinta unei vieti luxoase si pline d distractie,... exista tot felul d fete, mii d feluri...vei gasi, cu siguranta! mult succes si nu t lua dupa ceea c zic unii k nu exista k vei vedea cu ochii tai k exista,...
Cu siguranta exista fete serioase care iti doreasc un sufletel pentru toata viata numai al ei.
Tu poate inca nu ai intalnito/dar niciodata nu se stie cand o vei intalni/mult succes...
Sigur ca exista, sunt multe fete care isi doresc un sot numai pentru ele, copiii.trebui sa mai cauti...nu dispera, pentru ca niciodata nu e prea tarziu.bafta multa
Daca vei crede ca o vei lua doar pentru tine te inseli prietene.
Ca sa ai oarecum siguranta orienteaza-te spre o fata uraţica dar cu inima si sufletul curat.
Ceau. Exista fete serioase. O domnisoara care este cu frica de Dumnezeu, este cu capul pe umeri.cauta acelasi lucru ca si tine, un barbat linistit, cu care sa isi construiasca un camin. Dar eu nu as privi astfel lucrurile..."vreau sa ma insor". Gaseste o persoana, imprieteneste-te cu ea, cunoaste-o bine, pune-o la incercare, vezi ce gandeste, ce visuri are, cum se comporta cu cei din jur, ce defecte are si daca esti dispus sa ti le asumi. Casatoria este o mare responsabilitate, este un nou capitol al vietii tale. Sunt convins ca vei gasi domnisoara perfecta. Ele exista, doar trebuie sa te uiti mai atent.
Cautati o nevasta mergand pe premiza ca te inseala Ai 2 variante :
1. te inseala, si ai avut dreptate.
2. nu te inseala, si-atunci ai ales-o bine
Nu cred ca mi-as pune problema asta inainte sa ma insor, probabil as ajunge la balamuc, eu si cu prietena mea eram gelos, d`apai cu sotia. Ma rog, nu merita sa te gandesti la asta. oare gasesc una care sa nu ma insele? E greu. Cauta una cu care sa fi compatibil, sa te intelegi, si sa fie frumusica.
Exista si intotdeauna vor exista fete serioase si viitoare sotii responsabile.Cauta si vei gasi
Anna, ai dreptate, imi place cum gandesti.Nu ma grabesc neaparat dar sincer mai rar dau de fete serioase cu care as putea intemeia in viitor o familie.Imi placi, esti frumoasa si ai niste raspunsuri de nota 15! Cand o sa vin in romania(momentan studiez in Londra, dar luna viitoare iau vacanta) sa fii sigura ca voi lua legatura cu tine.Chiar vreau sa te cunosc (sa nu crezi ca ma dau la tine), dar nu mi-as ierta-o daca nu te-as cunoaste.
Oliana, iti multumesc si tie si lui Cotzobel, mihaelacorlade, mumoasa si ceilalti.Mai astept pareri...
Cami, sunt de-acord si cu tine.Doar ca nu stiu unde gasesc eu fetele astea cuminti. or fi inchise in vreun castel de clestar, ceva?
E tragic ca fetele cuminti nu au parte de baieti care sa le pretuiasca. Le-as adopta eu pe toate, dac-ar fi dupa mine:d!
Frate-miu, ai planuri mari din cate observ.si asa deci, nu zici nimic, taci malc, sa vezi ce te zic eu mamei! Glumesc. Da, normal ca exista fete serioase.mai sunt si pe site cateva, deci cred ca ai de unde alege
Sa ti fie de bine, da mai exista[ dar] sa fie dintr o familie cu mai multi fratii
Ma mir ca nu te-a cerut nimeni pana acum atatea fete ti-au raspuns. ce studiezi in Londra? englezoaicele nu-ti plac? las' ca vii tu acasa, pun pariu ca te reintegrezi!
Eu nu sunt fata serioasa nici sotul meu nu e baiat serios si ne-am "insurat". Ne-am hotarat sa ne casatorim intr-o noapte oarecare pe la o ora tarzie, fara nici o legatura, fara nici o pregatire ne-am dus dupa o luna la starea civila si ne-am casatorit. Scurt.
Casatorita nu e cheia succesului "robert", fetele astea serioase nu au neaparat legatura nici cu insuratoare, nici cu castitatea. Sugestia mea ar fi sa cauti fete de comitet, realiste. Nu orice virgina e buna de "nevasta".
Este foarte frumoasa decizia tabineanteles ca mai exista si fete serioase cum dealtfel cred ca mai exista si barbati seriosi.trebuie doar sa o gasesti dupa niste criterii alese de tine in functie de cum ai vrea tu sa fie ea, ce cauti la o fata, care sunt asteptarile tale.alege sa fii o persoana de calitate si vei atrage in viata ta persoane asemeni tie!
In primul rand, de ce este semnul intrebarii(vreau sa ma insor?)? Poate nu esti pregatit... In al doilea rand, daca esti pregatit, nimeni nu iti poate da un raspuns in acest sens. Referitor la existenta fetelor serioase, sa stii ca exista. Trebuie sa stii unde sa le cauti si sa fi si sincer si serios cu ele.
Sunt destule fete dar trebuie sa le cauti. in cazul in care ai gasit-o trebuie sa o convingi ca va fi singura femeie din viata ta! numai bine!
eugabieu întreabă: