E bine sa-ti doresti sa te insori, imi place ca privesti relatiile in perspectiva casatoriei, dar toate la timpul lor.Nu te grabi, e un pas foarte important(cel putin pentru mine), si pana la urma trebuie sa-ti gasesti o partenera cu care crezi ca ai putea convietui, de fapt fara decare n-ai putea trai.imi place o zicala:"Nu te casatori cu persoana cu care crezi ca ai putea trai, ci casatoreste-te cu persoana fara de care n-ai putea trai!Trebuie sa fiti pe aceeasi lungime de unda, sa fiti in prealabil prieteni foarte buni, si asta se va reflecta in casnicie-daca va merge bine, sau nu, sa existe incredere reciproca, sinceritate, onestitate, transparenta, multa dragoste, intelegere si puterea sa invingeti orice obstacol. Observa din umbra fetele, testeaza-le, analizeaza-le comportamentul in preajma prietenilor, a familiei, uita-te sa aiba ceva in capsor' nu doar un ambalaj frumos impachetat.Si ca sa-ti raspund la intrebare, da, exista fete care isi doresc un barbat, doar al lor, pentru intreaga viata cu care vor sa aiba copii si sa imbatraneasca impreuna.Sunt destule fete cu principii si care pastreaza aceste valori vii in inima lor.
E tragic ca fetele cuminti nu au parte de baieti care sa le pretuiasca. Le-as adopta eu pe toate, dac-ar fi dupa mine:d!
Sa stii d la mine ca da, dar nu stiim noi cum sa le gasim, sa gasim femeile care vor un om pentru intreaga lui viata. Cauta mai intens si poate incearca sa t schimbi si vei reusi.
Eu am fost insurat, cam 2ani, a fost o perioada SUPER, pana cand m-a inselat cu instructorul de la scoala de soferi
Dupa care m-am indragostit de o fata maritata... care a divortat, si cand am crezut ca mi-am gasit si eu jumatatea, am aflat ca m-a inselat cu fostul sot... asa de dragul vremurilor din trecut
Nu doresc nimanui viata mea. EU NU CRED CA MAI EXISTA FETE SERIOASE. Te vor insela cu prima ocazie, mai ales daca esti un tip bland si bun.
Dumnezeu sa-ti ajute sa iei cea mai inteleapta decizie.
eugabieu întreabă: