| melyyy a întrebat:

Vreau sa ma intorc inapoi la fostul, dar chestia este ca nu stiu daca mai tin la el sau nu dar m-am saturat singura! am incercat cu un alt baiat care mi s-a parut dragut dar avea prietena si niciunul nu mai mi se pare asa de interesant prin liceu
intrebarea mea este: cum as putea sa-i dau de inteles ca vreau sa fim iar impreuna? nu mai vorbim asa des...
sambata merg la club si cred ca va veni si el thinking incerc sa-l fac sa vina si as vrea sa-i bat niste apropouri acolo, sa ma dau un pic la ellaughing nu stiu, ma gandesc ca va merge+ ca ma voi imbraca asa incat sa-l atrag
credeti ca va merge? dar inainte de asta as vrea sa fim cat de cat prieteni, cum sa ma reimprietenesc cu el intr-o singura saptamana? vreau sa par cat mai vesela

2 răspunsuri:
| Maothecat a răspuns:

Pai pari a fi prioetena lui cea mai buna pe care nu a mai vazut-o de mult. il intrebi care mai e viata ta... cu cine mai stai si chestii din astea. si la un momentdat ii spui ca "stii, eu nu te-am uitat" si blablabla chestii din astea... Succes! sper sa iti reuseasca! happy

| westwick a răspuns:

Beti un shot de tequila/sambuca in semn de prietenie.Va fi foarte bucuros, e doar e intre 4-7 lei.