| melyyy a întrebat:

Vreau sa ma intorc inapoi la fostul, dar chestia este ca nu stiu daca mai tin la el sau nu dar m-am saturat singura! am incercat cu un alt baiat care mi s-a parut dragut dar avea prietena si niciunul nu mai mi se pare asa de interesant prin liceu

intrebarea mea este: cum as putea sa-i dau de inteles ca vreau sa fim iar impreuna? nu mai vorbim asa des...

sambata merg la club si cred ca va veni si el incerc sa-l fac sa vina si as vrea sa-i bat niste apropouri acolo, sa ma dau un pic la el nu stiu, ma gandesc ca va merge+ ca ma voi imbraca asa incat sa-l atrag

credeti ca va merge? dar inainte de asta as vrea sa fim cat de cat prieteni, cum sa ma reimprietenesc cu el intr-o singura saptamana? vreau sa par cat mai vesela

Răspuns Câştigător
| maria_9426 a răspuns:

Buna
Si eu sunt in aceiasi situatie ca si tine, numai ca la mine e mai complicat de aceea imi permit sa imi spun parerea in legatura cu problema ta.
Imbraca-te sexy (la club), fi naturala (si la propriu si la figurat), da-i si tu de inteles ca vrei sa fii cu el ca daca nu el nu are de unde sa stie. Nu te impopotona prea mult pentru ca baietii urasc asta.
Pa, pa.

1 răspuns:
| Nextone a răspuns:

Este foarte bine ca vrei sa fi vesela si o companie placutawinking.E buna ideea ta cu clubul, incearca! Fa in asa fel incat sa nu pari disperata dupa el dar arata-i ca mai tii la el. Sper sa fie totul bine! BAFTAhappy