| my_8716 a întrebat:

Vreau sa ma vopsesc blonda... dar eu sunt un saten deschis cald.nu vreau sa folosesc pudra. m-am mai vopsit pna acum dar nu iese foarte blond. e ceva mai inkis acum parul meu decat un blond ce as putea face. sca sa imi iasa...

8 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Aѕнℓєу♥ a răspuns:

Pai de'acord cu EusicutineegalNOI.
Poti sa te duci sa-ti iei un decolorant de la farmacie de'acolo mi-am luat eu. Si mi-am aplicat pe par apoi am stat ceva minute cu el, si mi s-a facut parul' alb alb, apoi m-am facut roscata[culoarea mea pref], sper sa ai grija dar mai bine du-te la coafor sa nu faci ceva grav ca sa ramai cheala, serios.Mai bine ramai cu parul tau natural. E bine sa fii naturala.Foloseste sprayuri de colorat parul car edupa prima spalare se i'a.
Bafta,

Ashley

| ank a răspuns:

Eu zic sa nu ti schimbi culoarea.adica ca sa ti o schimbi o sa trebuiasca sa te decolorezistraight face. adica sa te vopsesti intr una dupa.nu meritawinking. eu zic sa ramai asa!happy

| EusicutineegalNOI a răspuns:

Te duci la salon si o rogi pe tanti coafeza sa te vopseasca blond deschis si inainte sa te decoloreze. Oricum o sa fie nevoie sa te vopsesti de 2-3 ori ca sa iti prinda culoare uniform.

| Sarpedan a răspuns:

Sa-ti gasesti un prieten si sa nu te mai uiti toata ziua in oglinda.

| carollina a răspuns:

Vopseste-te cu blond deschis insorit de la kallos, tine vopseaua 1 ora in par, si peste 3 saptamana te faci din nou cu aceeasi nuanta a 2 oara iese, e o vopsea foarte buna si fara decolorant, eu asa am facut si aveam un saten mediu la par inainte, succes apoi in timp dupa cele 2 vopsiri iti faci doar radacina app nu uita oxidantul sa fie 12

| PinkPantherrr10 a răspuns:

Cel mai bun decolorant este decolorantul de la kallos
eu cu el m-am facut love struck
si o sa-ti iasa un blond superbwinking

| PinkPantherrr10 a răspuns:

Poti sa te decolorezi si cu apa oxigenatawinking
cunosc cateva persoana care s`au decolorat cu apa oxigenata big grin