| Anonimulcuintrebari a întrebat:

Vreau sa mi fac o iubita dar nu am mai avut pana acum una (Adica am mai avut odata dar a fost aiurea acum mult timp), am 18 ani, in mod normal sunt putin mai retras dar sunt dragut (Cel putin asa zic fetele, nu vreau sa par nici modest dar nici sa ma laud ca nu ma ajuta cu nimic)
Si da, poti sa fi cel mai frumos si inteligent baiat care se imbraca mai mult decat decent daca e timid si nu stie sa se comporte cu o fata, fetele in general ar prefera mai mult baietii putin mai urati dar sa stie sa se comporte cu ele.
Cum pot aborda o fata la scoala pe care nu o cunosc? Iar dupa sa zicem ca trec de etapa asta si cumva se indragosteste de aspect sau mai stiu eu ce... dar ea cel mai probabil nu stie ca eu nu stiu cum e intr o relatie, cu alte cuvine nu prea stiu sa ma comport cu ea si plus cea mai mare problema a mea ea ca nu stiu cum isi petrece timpul un cuplu... ce fac? Cat timp vorbesc? Pe unde ies? Baiatul plateste consumatia la amandoi cand ies undeva? Gen pizza, suc sau cifetarie ceva? Da, ziceti ca sunt un copil de 10 ani la cum am scris dar am 18 ani si chiar mi e rusine ca n am avut o iubita pana acum (in asevaratul sens al cuvantului)
Si nu e doar de rusine, chiar imi doresc o persoana langa mine care sa ma iubeasca si sa ma intelega si viceversa.
Va rog sfaturi cat de multe puteti, fara jigniri ca sincer sunt genul de om care pune la suflet chiar daca stiu ca uneori e doar in caterinca, toti avem problemele noastre, unii mai multe altii mai putine.
Puteti sa mi explicati in asa fel in cat sa pot intelege si eu, un tip de 18 ani care nu a avut pana acum iubita.

5 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Tu crezi ca noi cumva prin TPU o sa te facem un tip cu tupeu si curaj? asta cere experiente nu sfaturii, carti citite, doar tu te poti ajuta ca doar nu o sa venim noi cu tine la intalnire ca sa vorbim cu fata, si da fizicul conteaza, prima impresie este aspectul fizic nu caracterul

| Anonimulcuintrebari explică (pentru RAY):

Da, ca aspect sunt bine, caracterul ma omoara... macar asa sfaturi in mare cam cum ar trebui sa mi petrect timpul cu ea, m ar ajuta mult.

| Jonas94 a răspuns (pentru Anonimulcuintrebari):

Just Google it, nimeni nu s-a născut învățat, găsești o tonă de articole și ponturi pe arta seducției, Alex David, etc.

| DonGiani a răspuns:

Sper sa îți găsești

| Anonimulcuintrebari explică (pentru DonGiani):

Va multumesc la toti pentru gandurile bune, apreciez happy