| Lory90 a întrebat:

Vreau sa-mi impresionez iar iubitul, prin gesturi etc. dar am ramas in pana de ideei pentru ca am tot schimbat cate ceva mereu de fiecare data cand eram impreuna si face-am dragoste etc. spuneti-mi si voi o parere ca mie mu-mi place sa fie mereu la fel, imi place ceva nou mereu, interesana. Lory 20

Răspuns Câştigător
| Bacemi a răspuns:

Incearca sa ii faci o surpriza si sa mergeti intr-un loc special, cauta sa fiti singuri singurei cateva zile, fa-i un show, da dovada de ceva romantism cu lumanarele, gasesti tu.

6 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Nu imi place ideea de a creea scenarii de impresionare in dragoste! Trebuie sa faci ce simti in momentul acela iar cand iubesti cu adevarat iti vin idei pe moment. Poet devii atunci cand esti indragostit, asa ca lasa-te dusa de val, de trairi, de sentimente!

Răspuns utilizator avertizat
nony
| nony a răspuns:

Incearca pozitia - ¨Relaxeaza-te, nu stiu ce fac dar sper sa fie interesant¨ laughing Bineinteles, nu inainte de a topi o sticla de vin rosu.Va fi foooooarte inedit si excentric.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Impresioneaza-l prin prezenta ta, atat. Daca incerci ceva si nu-ti iese vei fi dezamagita.

| kllass a răspuns:

In focul pasiunii cind el este pe alta lume, baga-i un deget in fund si striga tare:BONZAIII... va ramine placut impresionat de tehnica ta.happy

| Lory90 explică:

Misto bacemi.mersi.