anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa-mi las iubitul fara cuvinte..adica vreau sa-l termin la pat..sa fiu salbatica, cum s-ar spune... spuneti-mi va rog niste ideiii! big grin big grin big grin Fundaaa :X

Răspuns Câştigător
| Hellena95 a răspuns:

FaмєLiqυσяLσvє daca te gandesti la bacalaureat laughing de pe la varsta asta. Traieste clipa, frate lasa bacu ca se schimba multe pana atunci.

Iar tu, elene96 laughing fii spontana fa ce simti. niciodata nu o sa dai bine cu ceva ce nu esti sau incerci sa pari. bafta! happy

18 răspunsuri:
| Ioana2518 a răspuns:

Daca ai o relatie cu un domn Taur, ar fi bine sa te lasi de "salbaticii". Vezi ce zodie este si cauta cum il poti seduce..ca daca tu crezi ca tuturor baietiilor le plac felinele in pat, te inseli.

| Elene96 a răspuns (pentru Ioana2518):

Crede-ma ca stiu cei place..si exact asta ii placewinking

| buzeduulci a răspuns:

Musca-l de buze, umar, sfarcuri.
zgarie-l pe spate.
baga-ti mana in parullui. daca are.
leaga-l de maini. si chinuie-l.
thinking

| Elene96 a răspuns (pentru buzeduulci):

E ceva.laughing nu e chiar cea mai buna idee dar e ok...happy
Multumesc! happy

| buzeduulci a răspuns (pentru Elene96):

Eu am zis din punctu. meu de vedere... in comparatie cu ce raspunsuri ce ai mai primit. anyway,

| FαмєLiqυσяLσvє a răspuns:

Pari de vreo 16 ani. Sunt destule idei pe internet. Mi se pare prostesc ca o copila de 16 ani in clasa a 10a (presupun) sa spuna " vreau sa fiu salbatica". Mda, daca chiar ti-ai inceput viata sexuala, tine asta pentru tine. Nu era nevoie sa te expui pe TPU. cu o intrebare penibila, fara suparare. Execrabil! Si eu am tot 16 ani, dar ma gandesc la bacalaureat si nu la cum o sa ii fac poftele la prieten in pat. FUCK LOGIC frustrated

| Elene96 a răspuns (pentru FαмєLiqυσяLσvє):

Draga mea daca nu iti convine, TACI!winking

| zuzu a răspuns (pentru Hellena95):

Clar! big grin

| Hellena95 a răspuns (pentru FαмєLiqυσяLσvє):

FaмєLiqυσяLσvє daca te gandesti la bacalaureat laughing de pe la varsta asta. Traieste clipa, frate lasa bacu ca se schimba multe pana atunci.

Iar tu, elene96 laughing fii spontana fa ce simti. niciodata nu o sa dai bine cu ceva ce nu esti sau incerci sa pari. bafta! happy

| BlackheartQueen a răspuns:

Ai vreo indoiala?hee hee

| BlackheartQueen a răspuns:

Ti se pare ca n-as fi? straight face

| MioaraParalescu a răspuns:

Leaga-l de pat cu catuse si da-i cu biciul peste fund.
Si puteti folosi in loc de prezervativ un ciorap mirositor.

| Elene96 a răspuns (pentru MioaraParalescu):

Ce bou esti! daca tot mananci aiurea din gura aia, mai bine ai face sa taciwinking

| MioaraParalescu a răspuns (pentru Elene96):

Copil mic si analfabet ce esti laughing
Asa vorbesti cu mama ta, rapandula ce esti laughing

| relian a răspuns:

Idei? Pai nu iti trebuie nici o idee pentru ca nu ai nevoie. Daca iti place safaci sex atunci ar trebui sa stii ce trebuie sa faci si cum.Dar daca ai intrebat atunci se pare ca ai o problemasi indiferent cite idei ti s-ar da tot nu o sa iasa asa cum tu doresti. Orice in lumea asta iese bine daca este facut cu placere. Daca le faci sa fie facute ies asa cum ies.Insa sal dai gata trebuie si sa ai pe cine da gata.Nu tine doar de tine ci si de el daca are scula buna, daca este functionala etc.Asa degeaba ai tu idei dorinte daca nu ai pe ce le aplica. Iara daca ai pe ce le aplica atunci ia tu initiativa si fai tu asa cite putin din fiecare pozitie, fara ca el sa termine, sa treci asa prin toate si sa alternezi sex oral sex normal si ce mai faxceti voi atit cit trebuie din fiecare fara ca el sa termine iar la final tu peste el il dai gata si sigur dupa n-o sa-i mai trebuiasca.Ori te va cauta dupa zilnic ori cind te vede va fugi.

| PrintesaGumitaa a răspuns:

Pai daca vrei sa fii o salbatica atunci mai intai il iei si il trantesti de perete ii apuci de penis si il rupi.ii va placeatongue

| Manuellllaa a răspuns:

Tragel de par, musca`l de cur si scuipa-l in gura.

| amuzanta a răspuns:

Cauta lectii pe net sau Ai dansat pentru el, asa... ca o cadana, sexy...provocator?!
Trezeste-l pupici in jurul buricului..., apoi ofera-i micul dejun la pat... sau vezi tu

| Elene96 a răspuns:

Voi astia care va baga-ti in seama degeaba...mai bine tineti-va gura aia acasawinking daca vi se pare o intrebare aiurea, o intrebare fara sens, tineti-va frate gura si gata.ce e asa greu? nu-ti convine nu te mai baga in seama!winking si inca ceva...pe iubitul meu mereu il satisfac si mereu ii place tot ce fac.dar vreau sa il las si mai si..cum ar veni "wow :O de cand esti asa?!" si repet..care nu va place guritaaa mica!winking