DOAMNE! ce dragut! sigur ar merge adica daca as fi eu in locul ei, sincer as accepta
Palma nu ar avea de ce pentru ca doar nu sari pe ea sau eu stiu o saruti.Doar ii spui ce simti. Faza cu trandafirul mi se pare extraordinara.cel putin eu daca as fi in locul ei as muri de fericire.Acum depinde si dea fata respectiva de felul ei de a fi daca nu este o fire romantica nu stiu cat de mult s-ar bucura pentru trandafir cu toate ca ar trebui sa o impresioneze gestul oricat de dura ar fi.Sigur ca daca este o fata finuta, frumoasa si romantica se va simti foarte bine la gandul ca mai exista astfel de baieti care nu se gandesc doar la sani fund si sex.Deci eu zic ca o sa accepte sa iesiti, o sa iti dea o sansa asa ca merita sa incerci si sti cum e:daca nu ii spui pierzi dar daca ii spui nu ai nimic de pierdut doar de caqstigat(in cazul in care accepta)iar daca va accepta trebuie sa incepi strategia de cucerire insa nu se stie niciodata poate si ea te place.te pup si mult succes!
Mi se pare foarte romantic si dragut micul tau plan. Eu zic sa nu o iei din prima cu restaurantul ca sa nu se sperie . Consider ca e frumos mai intai sa o chemi la o plimbare, sa ii iei o inghetata, un suc ceva, apoi la o pizza, mai stati de vorba si apoi o vei chema si la restaurant . Bafta si sper sa mearga intre voi :*
AlexEjmecheru întreabă: