| resp3ctt a întrebat:

Vreau sa'mi raspundeti sincer. fetelor

Cum vi s'ar parea daca : luam situatia mea.
Imi place de o fata din liceu.eu is a 12 ea a 10.si este fata nu are prieten.
Am bagat-o in adresa de facebook si i'am dat cateva like'uri.
Dar as vrea sa ii spun in fata.adica sa ma duc intr'o pauza cand o vad singura si sa'i spun ca imi place de ea si ca as dori ca dupa ore daca doreste sa mergem la un restaurant... dupa care sa o conduc cacasa, luandui un trandafir.
Cum vi s'ar parea daca un baiat ar veni asa la dumneavasotra?(pana acum numai am avut prietena.as fi putut sa am. dar am asteptat o persoana mai speciala precum ea:X) Ceea ce e important e ca oricum o so afac adica o sa-i spunbig grin
Ce credeti? va parea surprinsa.imi va da o palma? va refuza? eu sunt un baiat mai timid.nu sunt urat. din spusele altora:X.

Răspuns Câştigător
| SweetAndCandy a răspuns:

DOAMNE! ce dragut! sigur ar merge adica daca as fi eu in locul ei, sincer as accepta

5 răspunsuri:
| Adinel a răspuns:

Palma nu ar avea de ce pentru ca doar nu sari pe ea sau eu stiu o saruti.Doar ii spui ce simti. Faza cu trandafirul mi se pare extraordinara.cel putin eu daca as fi in locul ei as muri de fericire.Acum depinde si dea fata respectiva de felul ei de a fi daca nu este o fire romantica nu stiu cat de mult s-ar bucura pentru trandafir cu toate ca ar trebui sa o impresioneze gestul oricat de dura ar fi.Sigur ca daca este o fata finuta, frumoasa si romantica se va simti foarte bine la gandul ca mai exista astfel de baieti care nu se gandesc doar la sani fund si sex.Deci eu zic ca o sa accepte sa iesiti, o sa iti dea o sansa asa ca merita sa incerci si sti cum e:daca nu ii spui pierzi dar daca ii spui nu ai nimic de pierdut doar de caqstigat(in cazul in care accepta)iar daca va accepta trebuie sa incepi strategia de cucerire insa nu se stie niciodata poate si ea te place.te pup si mult succes!

| Murzik a răspuns:

Daca mi-ar face asa un baiat mie.voi fi cea mai fericita fata!

| Bratzz a răspuns:

Mi se pare foarte romantic si dragut micul tau planhee hee. Eu zic sa nu o iei din prima cu restaurantul ca sa nu se sperie big grinhappy. Consider ca e frumos mai intai sa o chemi la o plimbare, sa ii iei o inghetata, un suc ceva, apoi la o pizza, mai stati de vorba si apoi o vei chema si la restaurant happy. Bafta si sper sa mearga intre voi :*happy

| CryssCrySta a răspuns:

Ce dragut de ar fi toti baieti asa.

| TwiX0r a răspuns:

Resp3ctt cred ca esti fratele meu geaman rolling on the floor