Buna,adevarul e ca astea sunt niste copilarii.Nu este un motiv de despartire ce s-a intamplat.E adevarat ca el nu ar trebui sa iti ceara tie sa ii iei una alta sau sa ii cumperi ceva, dar totusi sunt multe alte chestii grave, nu prostii.
Si el pare cam imatur ...nu stiu ce relatie aveti voi,o conversatie pe mess ar putea fi vorba doar de o gluma.
Ar trebui sa discutati serios si sa vedeti cum ramane pana la urma. Poate cand ti-a cerut ceva a facut-o pentru ca nu avea bani,nah totusi e prietenul tau,dac aii dai ceva sau ii cumperi ceva nu trebuie sa te simti folosita sau ceva de genu, pentru ca si tu daca i-ai cere sa iti cumpere ceva banuiesc ca nu te-ar refuza, totusi nici el nu trebuie sa devina grosolan si sa iti ceara toata ziua.Eu una cu prietenul meu niciodata nu am avut astfel de discutii pe tema asta care ce cumpara.Adica daca el sa zicem mi-a zic ca ar bea un suc si nu avea bani,ii luam,la fel si el mie imi cumpara de toate, fara reprosuri si pareri de rau. DAca ai bani si vrei sa ii iei ceva bine, daca nu spune-i ca nu poti sau nu vrei.
In fine.nu stiu cred ca tu ai gresit mai mult pentru ca nu trebuia pentru atata sa exagerezi, si el poate a gresit cu faptul ca iti tot cerea fara sa intrebe daca iti permiti sa ii iei, a gresit si ca a vb pe mess cu alta dar totusi conversatiile pe mess nu inseamna neaparat adevarul.
Daca nu exista conversatia aceea ti-as fi spus ca esti o isterica careia nu ii convine nimic si despica firul in patru, o cicalitoare pe scurt.Nu te condamn, multe dintre noi avem momente in care habar n-avem ce ne dorim si ii innebunim de-a dreptul pe saracii barbati.
1.Chiar esti prea impulsiva si cauti cearta din nimicuri.
2.Probabil el tine la tine, dar figurile pe care le faci l-a facut sa isi mute ochii pe alta.
3. Bine ca v-ati despartit, ca el poate ajungea sa te insele si tu sa il bagi la 9!
Scuze poate adevarul doare.Pana acum te-a folosit.Tu acum i-ai aratat ca nu esti o copila proasta.Te-a vazu cu bani in portofel si a incercat sa isi faca poftele...
Tu acum ar trebuie nici sa nu te mai uiti la el.
va fi greu dar merita, faza cu acasatoria chair este un porc.
Tu nu ai gresit cu nimic, ai fost prea darnica cu el si nu ai avut multe asteptari de la el...dar incearca sa il uiti.
P.S La 21 de ani, este normal sa inceapa planul pentru. casatoria.
El a avut nevoie de o aventura presupun :*
Dupa ce te-a folosit,ai gasit conversatia aia cu fata aceea,mai intrebi cine a gresit,acum serios?!,cum zice si florin,ai fost prea buna,trebuie sa il uiti, de acum ar trebui sa nu mai te bagi in relatii cu baieti mai mari, chiar daca 3-4 ani nu e marediferenta, totusi,nu te gandesti ca te-a lasat prea usor,dupa ce a iscat o cearta dintr-o "foarte mare scofala",tot el era nervos,si acum ai vazut ca a vb si cu alta fata, totusi ma. acum poate el e cu fata aia si tu te gandesti la el degeaba, probabil nu esti de 1luna, 2 cu el,si cu siguranta ai tinut la el,dar uita-l,nu mai pune atata suflet intr-o relatie cu o asemenea persoana,care poate chiar te-a inselat tot timpu asta cu fata aia(acum nu ai precizat de cand era convorbirea),dc era mai demult,fii sigura ca doar te-a folosit,si se intorcea la aia,daca e dp ce te-ai despartit tu de el, ins ca nu i-a pasat deloc de relatia asta.na, acum tu stii ce s-a intamplat mai precis si ce e mai bine.
Buna. In primul rand, nu mai fii atat de trista, dupa felul in care vorbesti mi se pare ca deja intri in depresie si nu e cazul, viata merge inainte. Bun, deci... nu este lege ca intr-o relatie decat baiatul sa ofere si sa faca cinste, cine are imparte, pentru ca se presupune ca o relatie este bazata pe iubire si in iubire, slava domnului - oferim. Acum problema este alta, asa cum ai zis si tu. Nu ar trebui sa abuzeze chiar atat, sa se foloseasca. Iti dau dreptate aici. Dar sa stii ca, peste chestia asta se poate trece mai greu, mai usor, depinde de persoana, insa peste faptul ca vorbeste cu alte fete in felul in care a vorbit el, eu una n-as putea trece peste si as pune punct. Nu vreau sa te descurajez, decizia tu o iei, fiind viata ta.
Mult noroc si sper sa gasesti un baiat care sa te merite, esti mult prea buna pentru el.
Pai eu am o amica de 16 ani si are un prieten de 20 si ceva dar el are un loc de munca, ii este fidel, nu se cearta, ii ia cadouri, o scoate in oras si nu accepta sa fie suparata, dar din tot ce ai spus eu cred ca el te folosea si ca era cu acea persoana de mai mult timpincat era asa distant cu tine si incat a acceptat asa de usor despartirea, dar tias recomanda sa te sfatuiesti cu parintii tai sau cu cei mai buni prieteni si sa iei o decizie corecta, iar daca nu ma vrei sa te impaci cu el iti poti gasi un baiat mai apropiat de varsta ta care sa tina la tine si care sa iti fie fidel, dar mai ales sa poti avea incredere deplina in el. Asta e parerea mea dar sincer e viata ta aici si u iei deciziile, dar am incercat sa te ajut si sper ca ti-am fost de folos.
Este si greseala ta intr-un fel pentru ca esti prea bunasi a lui pentru ca a profitat de chestea asta, sigur ca daca cealalta fata nu ii oferea ce ii ofereai u venea la uh nupzam si ieu vreo 3 prietene care sunt tot in situatia ta dar ar trebui sa fii si voi un pic mai aspre nu daca el cere hop uh dai sau daca el vrea u ii cumperi
beausingurlamasamea întreabă: