| radu877 a întrebat:

Vreau sa-mi vad sotia cum se saruta sau se atinge cu alt barbat, cand ma gandesc la asta ma excit foarte tare. Ce imi recomandati sa fac sa o pot convinge?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cea mai bună soluție ar fi sa încerci să-i vorbesti despre asta subtil, sa-i spui ca tu cunosti un cuplu care a făcut asta si ce părere are ea, sa încerci sa vizionezi cu ea un film pentru adulți cu doi bărbați și o femeie. Apoi când ești pregătit, discută deschis despre asta, în funcție de cum iti dai seama din ce crede ea despre asta daca ar dori sau nu. Succes!

11 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Simplu, ii spui. In cea mai optimista varianta va fi de acord cu fantezia ta si ii va da curs, iar in cea mai pesimista te va parasi si isi va gasi un alt barbat care sa o sarute si sa o atinga. Deci win-win...

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Să îți tragi singur palme și să te dai cu capul de pereți.

| radu877 explică (pentru sadrian46):

Bre tataie, de ce vorbesti urat?sad

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Pentru că așa meriți când îți bați joc de viață și de familia ta.

| radu877 explică (pentru sadrian46):

Bre tataie, mata esti mai batran decat 20 de useri de aici deodata. Daca dai raspunsuri in bataie de joc, cum de ai fost userul anului 2019? Nu te-a raportat nimeni? Cu raspunsuri d-astea ai ajutat tu? O sa fac un mail la TPU sa le spu de tine. In loc sa ajuti tu arunci raspunsuri in bataie de joc. Degeaba ai ajuns la 80 ani...

| sadrian46 a răspuns (pentru radu877):

Asta fac ca să îi trezesc la realitate. Chiar de rog să mă raportezi. Am ajutat 7000 pe TPU.
Când o să ajuți și tu pe atâția, atunci că mă judeci. Cei pe care i-am ajutat m-au votat.

| mihai69 a răspuns:

Să vorbești sincer și deschis cu ea despre asta.

| Donsavas a răspuns:

Nu e nimic ciudat in asta, dar ar trebui sa vrea și ea. Dacă insisti, după s-ar putea sa se pupe doar cu alții

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca vrei sa o pierzi poti face asta. Este o moda cu swinger-ii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai ai convins deja un barbat sa faca si acum trebuie sa negociezi cu nevasta?

| ReZiSTorr a răspuns:

Nu esti sanatos la cap nene

| CerealaCuOchi a răspuns:

A scris Domnul Roz ceva in genul asta. Pai adu i un barbat bine facut di nu o sa refuze

| Manu1233 a răspuns:

Ciudat ești...