Stai linistita scumpo ca "nu-i bai" si nu-ti mai face probleme si ganduri aiurea ca nu e nicio problema ca nu ti-a venit pana acum. Daca deveneai majora si tot nu aveai atunci da trebuia sa-ti pui un semn de intrebare, dar asa la 11 ani mai ai de manact. Oricum ideea e ca menstruatia nu vine la o varsta anume si difera de la o fata la alta, depinde cat de dezvoltat este corpul tau, asa ca relax.
Ai de-abia 11 ani, nu e cazul să te îngrijorezi! În general, menarha (prima menstruație) apare în jurul vârstei de 12-15 ani.Ai răbdare, îți va veni și ție!
Baftă!
Si dc vrei sa iti vina? Stai fetita cuminte ca dupa aia o sa iti doresti sa nu ai, iti zic eu
De ce atata graba?
bucutate daca iti va veni mai tarziu...deoarece nu e un trend, din pacate nu e nimic fantastic.
De ce esti asa nerabdatoare? st fata si crede-ma, nu e deloc placut. stai linistita, cand organismul tau va fi pregatit, iti va veni. nici decum nu il poti face sa vina cand vrei tu. fundita?
Asa gandeam si eu la varsta ta, credeam ca nu sunt normala, ca nu o sa imi vina niciodata. Nu iti face griji, la momentul potrivit o sa iti vina CM. Mie mi-a venit cam pe la 14 ani.
Asteapta! dar de ce vrei sa iti vina? eu nu am asteptat deloc momentul ala, dar a venit...(in urma cu vreo 7 ani )
Oh.mai asteapta putin. Ciclul poate sa iti vina pe la 12-13-14 anisori, depinde de corpul tau. Ai rabdare o sa vina
Da sa iti vina o data la mare sa iti vina la scoala ca de exemplu... ce placut o fi ha? bucurate ca nu a venit.
Crede-ma ca nu vine doar pentru ca vrei sa vina si nu ti-as sfatui sa vrei atat de mult pentru ca cand o sa il ai ai fii vrut sa nu iti fii venit de ex poate ityti pica sa vina chiar cand esti la o petrecere si e nasol sa portii o.b. sper ca te-am ajutat
Nu stiu de ce astepti cu nerabdare acest lucru depinde de corp.mie mi-a venit la 11 ani jumate dar nu eram asa nerabdatoare ca tine.