| WhyIsTheWordSoBad a întrebat:

Vreau sa-mi vina ciclul menstrual si nu mai vine! Ce sa fac, am doar 11 ani?

Răspuns Câştigător
| bebelotz a răspuns:

Stai linistita scumpo ca "nu-i bai" si nu-ti mai face probleme si ganduri aiurea ca nu e nicio problema ca nu ti-a venit pana acum. Daca deveneai majora si tot nu aveai atunci da trebuia sa-ti pui un semn de intrebare, dar asa la 11 ani mai ai de manact. Oricum ideea e ca menstruatia nu vine la o varsta anume si difera de la o fata la alta, depinde cat de dezvoltat este corpul tau, asa ca relax.

15 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Ai de-abia 11 ani, nu e cazul să te îngrijorezi! În general, menarha (prima menstruație) apare în jurul vârstei de 12-15 ani.Ai răbdare, îți va veni și ție!
Baftă!

| ignore a răspuns:

Poate a iti vina si la 14 ani nu te injrijora. mie mi-a venit la 13:X.

| A12NDRA a răspuns:

Si dc vrei sa iti vina? Stai fetita cuminte ca dupa aia o sa iti doresti sa nu ai, iti zic eu

| MMadalina a răspuns:

Tu vrei cam multe la 11 ani ...Toate la timpul lor, kids.

O seara buna!

| MuñequitaLoka a răspuns:

De ce atata graba?
bucutate daca iti va veni mai tarziu...deoarece nu e un trend, din pacate nu e nimic fantastic.

| aleexuţ a răspuns:

De ce esti asa nerabdatoare? st fata si crede-ma, nu e deloc placut. stai linistita, cand organismul tau va fi pregatit, iti va veni. nici decum nu il poti face sa vina cand vrei tu. fundita?

| lilstar a răspuns:

Asa gandeam si eu la varsta ta, credeam ca nu sunt normala, ca nu o sa imi vina niciodata. Nu iti face griji, la momentul potrivit o sa iti vina CM. Mie mi-a venit cam pe la 14 ani.

| numedeutilizator a răspuns:

Asteapta! dar de ce vrei sa iti vina? eu nu am asteptat deloc momentul ala, dar a venit...(in urma cu vreo 7 ani tongue )

| ankahra4m a răspuns:

Oh.mai asteapta putin. Ciclul poate sa iti vina pe la 12-13-14 anisori, depinde de corpul tau. Ai rabdare o sa vina big grin

| Alex4LighT a răspuns:

Suna-l!

| DUTCH a răspuns:

Trebuie sa bei un pahar de zeama cu lamaie si rosie taiata

| LiDa6gV a răspuns:

Da sa iti vina o data la mare sa iti vina la scoala ca de exemplu... ce placut o fi ha? bucurate ca nu a venit.

| AdriiAnna a răspuns:

Crede-ma ca nu vine doar pentru ca vrei sa vina laughing si nu ti-as sfatui sa vrei atat de mult pentru ca cand o sa il ai ai fii vrut sa nu iti fii venit de ex poate ityti pica sa vina chiar cand esti la o petrecere si e nasol sa portii o.b. sper ca te-am ajutat

| uusername a răspuns:

Nu stiu de ce astepti cu nerabdare acest lucru depinde de corp.mie mi-a venit la 11 ani jumate dar nu eram asa nerabdatoare ca tine.

| Larisa_8916 a răspuns:

Inpusca-te