| RayKzor51 a întrebat:

Vreau să nu mai fiu atât de disperat după iubire. Simt nevoia asa mult sa am pe cineva alături, sa simt afecțiune, atingeri și îmbrățișări calde, nu mai vreau sa stau singur, ma închid în mine, devin rece și frustrant. Hobby urile, sporturile și activitățile + munca ma ajuta sa nu ma mai gandesc, doar temporar.

7 răspunsuri:
| CostelParaschiv66 a răspuns:

Masturbeaza-te

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Si ce e de facut?
Apeleaza la o agentie matrimoniala, poate iti gasesc ei o partenera.

| Gabrieella56 a răspuns:

Make more friends, te va ajuta.

| ContAnoNiMMM a răspuns:

Si eu sunt in acelasi punct ca si tine. Sentimentele pe care le simti, si care vin din subconstient, nu trebuiesc ignorate, deoarece semnifica ceva.

In cazul asta, intentia pare a fi buna, vrei sa construiesti o relatie cu cineva (sper ca de calitate, nu doar bazate pe sex). Dar ce e posibil sa iti puna bete in roate, este ca posibil sa vrei o relatie doar pentru umplerea anumitor goluri pe care le ai. Chiar daca femeia reprezinta un ajutor intr-o relatie, iar asta implica logic umplerea unor goluri provocate de lipsa ei, tu trebuie sa fi autosuficient si stapan pe sine, pentru ca golurile pe care vrei ca ea sa le umple sa nu fie goluri bazate pe insecuritati, dorinte nerealizabile, etc.

Eu personal nu m-am grabit sa imi fac o relatie deoarece am considerat ca trebuie neaparat sa am deja banii necesari, frumusetea necesara, muschii necesari, etc, dar e mai bine sa gasesti pe cineva in drumul spre succes, pentru ca aceea persoana sa te placa pentru cine esti cu adevarat, si nu pentru produsul finit pe care il doreste toata lumea.

Te salut si daca mai ai nelamuriri scrie-mi!

| RayKzor51 explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Nu cred ca e o idee prea buna

| RayKzor51 explică (pentru Gabrieella56):

Am prieteni, dar mai bine putini și buni