| MariusDeejay a întrebat:

Vreau sa o fac sa simta bine iubita mea in dormitor o sarut peste tot facem dragoste unde sa insit foarte mult cu pupatul?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Pisti tat! big grin Dar ar fi indicat sa insisti in special cu sarutarea "pasaricii", ca s-o bagi complet in boale. happy

| Florentina9210 a răspuns (pentru corbulalbrosu):

O baga complet in ''boala'' daca este in stare sa o faca ca lumea, daca nu, si o face ca un caine lesinat, se duce dracu aia. laughing

20 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

La fete le place sa le pupi pe tate si sa sugi sfarculetele

| RAY a răspuns:

Peste tot marius, sanii,dupa ureche, vagin, picioare, spate, burtica, dar cel mai mult clitorisul

http://www.csid.ro/sex/sexualitate/clitorisul-organul-placerii-9902566/

http://www.csid.ro/......-13580997/

| Emilian65 a răspuns:

Intreab-o unde-i place sa fie pupata mai mult. Apoi insista acolo unde ii place ei cel mai mult.

| Florentina9210 a răspuns:

Jos, acolo ii place fiecarei fete.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din moment ce esti un barbat care poarta poseta ar trebui sa stii unde isi doresc femeile sa fie pupate...

| UzOm a răspuns:

Între degetele de la picioare.

| Florian000 a răspuns:

In buric laughing

| ALittleDeath a răspuns:

Cel din poza esti tu?
Ups, mai bine nu ma uitam laughing
Asa ca fapt divers, iti faci iubita sa se simta bine in dormitor pupand-o?

| UnBroken2016 a răspuns (pentru ALittleDeath):

"Ups, mai bine nu ma uitam " Pune poza cu tine sa vedem perfectiunea atunci.

| ALittleDeath a răspuns (pentru UnBroken2016):

N-as vrea sa te indragostesti de mine

NU as putea sa ma indragostesc de oameni ipocriti si/sau prosti big grin

IPOCRÍT, -Ă, ipocriți, -te, adj., s. m. și f. 1. Adj., s. m. și f. (Persoană) care se arată altfel de cum este; (om) prefăcut, fățarnic. 2. Adj. (Despre manifestări ale oamenilor, fizionomie etc.) Care trădează, arată ipocrizie

PROST, PROÁSTĂ, proști, proaste, adj., s. m. și f. 1. Adj., s. m. și f. (Om) lipsit de inteligență, fără judecată, fără minte; nătărău, nerod, tont, prostănac. ◊ Expr. Un prost și jumătate = foarte prost. A face pe prostul = a simula prostia. ♦ (Om) care se încrede ușor; (om) naiv, credul. ◊ Expr. A-și găsi prostul = a-și găsi omul pe care să-l poată înșela ușor, pe care să-l poată duce de nas

Sa folosesti si tu data viitoare cuvinte care au legatura cu contextul. Sau mai intai cunoaste-ma, apoi iti permit sa spui ce vrei, n-o sa-mi pese

laughing Ma gandeam ca nu ai sa intelegi. Te faceam ipocrita pentru ca esti fata. Eu cand am crescut mai toate femeile din viata mea aveau grija sa imi spuna " sa nu ii spui unei fete ca e grasa, urata, prea slaba " si altele dar voi cand va bateti joc nu aveti o problema. Si proasta pentru ca intri la o intrebare la care te depaseste subiectul. Sau tu faci sex ca animalele, ti-o baga, ti-o scoate si gata. Nu tu mangaieri nu tu saruturi nu tu nimic.

Nu toate fetele sunt la fel, daca tu ai dat doar de alea e problema taaaa.
Nu mi-am batut joc, am fost cat s-a putut de subtila.
Nu ma depasea subiectul deloc, doar ca am preferat sa ma amuz in loc sa ii spun tipului unde sa pupe. Ha, ha

Daca subtil inseamna nesimtit, ai nimerit-o! "Nu ma depasea subiectul deloc," Ce altceva puteai sa spui si tu rolling on the floor

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru ALittleDeath):

De ce? te-ai udat leoarca iintre picioare?

| maaluuu a răspuns:

laughing) Eiii, unde?

| Benczik_Patrik_2000 a răspuns:

In gura cum adica unde?